Moment poetic, pentru autorități depășite

Poezie de iar… na! Că vine iarna iar și drumurile n-am habar cum să le curățăm noi iar… C-afară ninge liniștit, dar strada s-a acoperit, iar noi nu am deszăpezit. Contracte noi făcurăm toți, da’ toți drumarii sunt netoți, ca să nu zicem că sunt hoți! Aho-aho, copii și frați, mai stați puțin și nu mânați pe drumurile-acoperite, că-s autorități depășite și sunt contracte măsluite. Da’ nu-i bai, că’ muncim cu spor și-o să privim în viitor cum ninge la televizor.

 ninge in taraA2 inchisa

Ne simțim datori să dedicăm un imn de slavă autorităților care în ultimii 25 de ani au fost depășite de situație la fiecare fulg de nea. Iar… na! A venit! Culmea! Și, de data asta, chiar a venit iarna mult mai devreme decât s-ar fi așteptat cineva. Acum pot spune și autoritățile că n-aveau cum să prevadă că vine prima zăpadă în octombrie! Nu că n-ar mai fi nins la sfârșitul lunii octombrie niciodată, dar cel puțin nu vor fi nevoiți cei responsabili de haosul de pe străzi să justifice de ce n-au reușit să intervină pentru curățarea străzilor la sfărșitul lui decembrie, cum s-a mai întâmplat. Acum s-ar putea pune întrebarea: cine a comandat zăpadă cauzatoare de haos, chiar cu o săptămână înaintea alegerilor pentru președinție?

 ninge1

Diana Scarlat

Cronica de Gaesti

PSD-ALDE mai pun un bir nenorocit pe capul nostru! TREBUIE SĂ PLĂTIM APA DE PLOAIE! Facem împrumut în bancă să achităm facturi la Compania de Apă?

Este lege! Consumatorii au obligaţia să plătească inclusiv apa de ploaie care se scurge în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *