LA GĂEŞTI SE FABRICĂ DETERGENŢI ECOLOGICI

marius condovici

Marius Condovici: „Noi avem grijă în primul rând de oameni. Mulţi nu ştiu că unii detergenţi de pe piaţă sunt cancerigeni!

Marius Condovici este un tânăr om de afaceri din Găeşti, care s-a hotărât să-şi transforme meseria şi hobby-ul într-o afacere. Este inginer chimist şi, după mulţi ani de experienţă, a ajuns la concluzia că oamenii merită să nu mai fie păcăliţi de producătorii de detergenţi din alte ţări, pentru că există şi soluţii ecologice care curăţă la fel de bine şi pot fi comercializate cu un preţ chiar mai mic decât cel al firmelor foarte cunoscute.

Reporter: Ce v-a determinat să începeţi să produceţi detergenţi?
Marius Condovici: Meseria, hobby-ul şi contractele pe care le-am avut cu marile companii. Am început afacerea în primăvara acestui an şi am adus deja pe piaţă mai multe formule chimice noi, foarte bune din punct de vedere calitativ şi benefice pentru oamni.

R: Cum sunt primite produsele pe piaţă?
MC: Oamenii, în general, sunt reticenţi. Sunt obişnuiţi cu anumite produse, din cauza reclamelor agresive, care de cele mai multe ori sunt înşelătoare. Unele produse de curăţare sunt foarte toxice, chiar cancerigene, dar oamenii nu ştiu. Eu am adus pe piaţă doar produse ecologice care curăţă la fel de bine şi chiar sunt mai ieftine.

R: Ce fel de detergenţi aţi scos pe piaţă până în prezent?
MC: Facem şi detergenţi industriali, pentru curăţări grele şi foarte grele, dar şi detergenţi de uz casnic, pentru gresie, faianţă şi altele. Avem o formulă foarte bună pentru maşinile de spălat, care ar putea trece orice test, demonstrând că e mai eficientă decât orice alt produs cu aceeaşi destinaţie care există acum pe piaţă. În primăvara anului viitor vom lansa o formulă nouă de aditiv pentru sistemul catalitic folosit la Euro 5 şi Euro 6.

R: Unde pot găsi oamenii aceste produse?
MC: Avem magazine partenere, cum ar fi EMA sau ENESCU, de la Găeşti, unde sunt deja produsele noastre, marca JUGHIDE.

Iniţiativa lui Marius Condovici este una dintre puţinele de acest fel din întreaga lume. Există produse ecologice de curăţare, comercializate în mai multe ţări, dar sunt extrem de scumpe. Omul de afaceri de la Găeşti demonstrează că aceleaşi produse ecologice, foarte bune din punct de vedere calitativ pot fi fabricate şi comercializate la preţuri accesibile pentru oricine, deoarece formulele chimice îi aparţin şi nu a vândut patentul unor companii internaţionale foarte mari, care ar putea să le producă la preţuri echivalente cu cele ale pieţei internaţionale.

http://www.bizoo.ro/firma/acinst/vanzare/10552431/detergent-industrial-s-clean-jughide

Cronica de Gaesti

Cascadorie la Gura Şuţii. UN AUTOTURISM S-A RĂSTURNAT ÎNTR-UN ŞANŢ

Un bărbat şi soţia sa au fost protagoniştii unei cascadorii la Gura Şuţii. Ajunși la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *