in ,

Romii din Morteni lovesc din nou! NU O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI CE I-AU FĂCUT UNUI BUCUREŞTEAN! Iată de ce nu le este frică de autorităţi!

Un nou atac deosebit de violent la Morteni. O familie de bucureşteni stabilită în localitate, care încerca să-şi recupereze două capre furate, a fost bătută de membrii aceluiaşi clan care, acum două luni, a bătut un cioban şi a furat o oaie! Aceşti romi de la Morteni vor să arate că sunt mai presus de orice lege și că pot ataca pe oricine, fără să primească vreo pedeapsă.

IMG_20141019_112151 IMG_20141019_112212 IMG_20141019_112356 IMG_20141019_112403IMG_20141019_112422

Bucureşteanul a devenit victimă după ce a aflat de la vecini unde își poate găsi caprele care-i dispăruseră din mica fermă pe care și-a făcut-o la marginea localității. Ajuns la poarta romilor, și-a recunoscut animalele și le-a cerut înapoi, dar a fost atacat de familia numeroasă. Tâlharii nu numai că l-au bătut măr, dar i-au spart toate geamurile mașinii, apoi au atacat-o și pe soția acestuia, care a ajuns într-un suflet la poarta hoților. Întâmplarea a făcut ca martor la scena de groază să fie şi un poliţist, care şi-a alertat colegii. N-a putut să oprească vandalizarea autoturismului şi nici violenţele îndreptate asupra soţilor care-şi cereau animalele înapoi.

IMG_20141019_112227 IMG_20141019_023727

Cei doi soți au depus plângere la Poliție, dar și autoritățile sunt neputincioase, cât timp Parchetul  a arătat că un dosar pentru tâlhărie comisă de membrii aceleiași familii de romi poate să zacă nesoluționat mai bine de două luni.

Oamenii din localitate sunt terorizați de respectiva familie de romi, care face legea cu pumnul, fără să fie deranjată. Cei mai mulți preferă să nu depună plângere împotriva lor sau chiar şi le retagă, dacă îndrăznesc să le facă, pentru că au înțeles cât de periculoși sunt. Membrilor clanului nu le este frică de Poliție, pentru că știu că nu le poate face nimic fără o decizie a Parchetului, dar tot ei fac și plângeri împotriva victimelor, astfel încât să se asigure că încurcă și mai mult anchetele penale care-i vizează.

 

Am fost contactaţi telefonic de foarte mulţi cetăţeni din localitate. Ne-au povestit ce pătimesc cu aceşti indivizi care calcă legea în picioare fără teamă. Fostul primar, dar şi un poliţist au fost atacaţi de clan, fără să păţească – iată! – nimic.

 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa a declarat, pentru Cronica de Găeşti, că  poliţiştii au întocmit un dosar penal, efectuând cercetări, pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

 

 

 

 

Comments

Lasă un răspuns