OFERTA „EARLY BOOO…” A BARONULUI SAMUEL VON BRUKENTHAL

Mai sunt patru zile de reduceri de 50% pentru petrecerea de Halloween, la Palatul Brukenthal Avrig, pentru cei care vor să profite de ultimul weekend al lunii octombrie, transformându-l într-o minivacanță în inima Transilvaniei.

 3

Cea mai reușită petrecere de Halloween va fi vineri, 31 octombrie 2014, de la ora 17.00, la Palatul Brukenthal Avrig – Sala festivă a Oranjeriei. Acolo unde prințesele și vrăjitoarele sunt veritabile, datorită amprentei culturale a locului. Nimic nu se compară cu o trecere dincolo de barierele temporale, într-o altă lume, ce are un farmec aparte, dat de prezența permanentă a baronului Samuel von Brukenthal.

 1 2

Cei care vor face rezervări pentru petrecerea de Haloween de la Palatul Brukenthal Avrig până marți 21 octombrie 2014, vor beneficia de o reducere de 50% din prețul biletului, plătind doar 20 de lei de persoană, în oferta „Early booo…”. Biletele cumpărate după data de 21 octombrie vor costa 40 de lei, dar toți cei care vor participa la petrecerea de Halloween de la Palatul Brukenthal Avrig vor putea câștiga premii speciale și vor avea parte de surprize foarte plăcute.

 

În prețul biletului sunt incluse snack sau candy bar și un cocktail. Oaspeții baronului Brukenthal se vor putea bucura de muzică, Snack Bar, Candy Bar și Cocktail Bar. Fantomele de la Palatul Brukenthal vor aferi petrecăreților și premii: pentru cel mai bun costum și cel mai reușit selfie (făcut în timpul petrecerii). Premiile vor consta într-un abonament pentu o lună la Aerobic Step, vouchere valorice la salonul de infrumusețare Revolution by Mary, oexcursie la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac și discount la meniul „Candle light dinner”, oferit de Palaltul Brukenthal Avrig. Concursurile sunt lansate pe pagina de Facebook a Palatului Brukenthal Avrig. Cei care postează fotografii de la palat intră automat în concurs.

 

Cei care își vor face curaj să petreacă noaptea de Halloween împreună cu baronul Samuel von Brukenthal, la Platul de la Avrig, vor putea asorta degetele de vrăjitoare de pe platouri și băuturile cu aspect de poțiuni magice cu cele mai impresionante costume de epocă și coafuri pe măsură, pe care le vor găsi la partenerii gazdelor.

 

Povestea palatului de la Avrig a-nceput în anul 1756, când baronul Samuel von Brukenthal a cumpărat proprietatea din vecinătatea Sibiului și a luat decizia transformării Avrigului în cea mai impresionantă reședință de vară din sud-estul Europei, care să poată concura, prin frumusețea palatului și a grădinilor, cu cele mai renumite curți din Europa occidentală. Renovarea palatului Brukenthal de la Avrig a-nceput în anul 2011, iar astăzi atrage deja sute de turiști din țară și din străinătate dornici să descopere farmecul de altă dată al stilului baroc.

 

Parcul reședinței de vară a baronului Brukenthal a fost gândit inițial ca un complex de grădini în stilul barocului târziu, care încă de pe vremea baronului a fost completat cu elemente contemporane de horticultură. A fost și a rămas singurul parc baroc din sudul Transilvaniei, grădină-monument păstrată aproape în întregime așa cum a fost concepută cu 250 de ani în urmă.
Palatul Brukenthal Avrig își găzduiește oaspeții în nouă camere decorate în stil baroc, ce păstrează intact spiritul epocii care a transformat orașul din apropierea Sibiului într-o destinație vizitată de nobilii din vestul Europei, încă din secolul al XIII-lea. Rezervările se pot face pe pagina web a Palatului Brukenthal Avrig http://www.palatulbrukenthalavrig.ro.

 

Diana Scarlat

Cronica de Gaesti

ISTERIE ÎN JUDEȚ! Prinși cu carne în portbagaj, s-au ales cu dosare penale!

Bâlbâiala autorităților continuă, după confirmarea pestei porcine africane în Lucieni și instalarea isteriei printre oameni. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *