”TITANII” AU FĂCUT SHOW ÎN NOUA SALĂ DE SPORT DE LA PETREȘTI! Evenimentul lui Dan Mocanu merita să fie transmis de o televiziune națională!

afismocanu

Spectacol de zile mari la Petrești, la noua Sală de Sport,  unde cea de-a 8-a ediție a CONFRUNTĂRII  TITANILOR a fost urmărită cu sufletul la gură. Competiția a reunit luptători de valoare de la cluburi de renume din țară. Organizatorul evenimentului, polițistul Dan Mocanu,  de la Poliția Rutieră Găești, conducătorul Respect Gym Găești, a aruncat în luptă 7 sportivi, 6 dintre aceștia câștigând categoric meciurile. ”Nu m-am așteptat ca sala să fie arhiplină. Omologii mei din țară, care au venit cu concurenți, mi-au spus că evenimentul ar fi meritat să fie transmis în direct de o televiziune națională. S-au oferit cupe, diplome și premii în bani din partea sponsorilor, cărora vreau să le mulțumesc încă o dată”, ne-a declarat Dan Mocanu. CONFRUNTAREA TITANILOR este o gală de tradiție, extrem de apreciată de publicul găeștean, care nici în acest an nu a primit însă sprijin din partea comunității locale. Școala de K1 de la Găești, condusă de Dan Mocanu, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate atât la nivel național, cât și internațional.

42razvan duta

Cronica de Gaesti

Ministerul Transporturilor, sfidare la adresa găeştenilor! UITE CE RĂSPUNS NESIMŢIT ÎN LEGĂTURĂ CU ALVEOLELE DE PE DN7! Citeşti şi te cruceşti!

Răspuns abracadabrant al Ministerului Transporturilor la întrebarea adresată de senatorul dâmboviţean, Iancu Caracota, cu privire …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *