NU O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI CE A PĂŢIT UN LUPTĂTOR LA PROBA CÂNTARULUI! Mâine, nu rata CONFRUNTAREA TITANILOR în noua sală de sport de la Petreşti!

1dan mocanu

Noua sală de sport a comunei Petreşti va fi inaugurată, mâine, cu un spectacol incendiar de K1. Cea de-a 8-a ediţie a CONFRUNTĂRII TITANILOR va reuni sportivi de elită de la cluburi de renume. Astăzi, a avut loc proba cântarului, nu lipsită de mici incidente. Dacă majoritatea luptătorilor s-au încadrat la categoriile pentru care se vor bate, un timişorean a oftat la gândul că, într-o singură noapte, va trebui să dea jos 5 kilograme. „N-am mâncat şi n-am băut nimic de trei zile”,  spunea Cătălin Filimon de la Clubul Hercules Timişoara, privit fără toleranţă de adversarul său Alin Câmpan, de la Respect Gym Bucureşti, care zicea, printre dinţi: „Să vadă şi el cum e slăbirea!”. În loc să-l miluiască pe „supraponderal”, Dan Mocanu, organizatorul competiţiei sportive, plusa: „Toată noaptea, sala e a lui! Lasă că nici eu n-am mâncat cu zilele, când trebuia să slăbesc înaintea unui meci important”. „O să reuşesc până mâine”, se încuraja timid Filimon, care nu înţelegea de ce acul cântarului nu se mişcase, cu toată foamea făcută. După numai câteva ore de la proba cântarului, timişoreanul reuşise să piardă 1,5 kilograme în sală şi pleca la saună, la Târgovişte. Până mâine, la ora 17.00, când începe confruntarea, trebuie să aibă 5 kilograme mai puţin, pentru a fi în aceeaşi categorie cu adversarul bucureştean.

P1250101P1250105

CONFRUNTAREA TITANILOR de la sala de Sport Petreşti va avea 7 meciuri de elită, unde vor lupta şi trei găeşteni, de la Respect Gym, antrenaţi de Dan Mocanu. Este vorba despre Răzvan Duţă, care-l va întâlni pe Sorin Caliniuc, de la Respect Gym Bucureşti; Florin Profira, împotriva lui Marius Cimpoieru (Respect Gym Bucureşti) şi Robert Stoica, împotriva lui Ion uţ Munteanu de la Satori. Iată şi celelalte meciuri: Iuliu Man (Club Ciprian Sora) versus Florin Coandă (Rovinari); Alin Mauer (Hercules) vs. Irinel Dicu (Club Ciprian Sora); Alin Câmpan (Respect Gym Bucureşti) vs. Cătălin Filimon (Hercules) şi Ilie Brancu (Hercules) vs. Andrei Padina (Satori).

P1250096 P1250099DSC04254 DSC04253

Dimineaţa, va avea loc gala copiilor şi amatorilor, iar de la ora 17.00 vor sări scântei din noua sală de sport, care este una dintre cele mai moderne din judeţul Dâmboviţa. La întâlnirea cu sportivii au participat primarul comunei Petreşti, Andrei Daniel, dar şi sponsorul Cristian Popescu. Edilul a ţinut să-i mulţumească lui Dan Mocanu că a ales localitatea lui pentru cea de-a 8-a Confruntare a Titanilor, vorbind despre cât de important este sportul pentru comunitatea vecină Găeştiului.

luptatori Timisoara P1250094

„Evenimentul se va bucura de supervizarea oficialilor Superkombat Eduard Irimia si Alin Huiu,gata sa descopere noi talente. Meciurile vor fi arbitrate de Markos Bela”, a dat detalii tehnice Dan Mocanu, subliniind că îşi doreşte ca întreaga gală să fie una foarte corectă.

Cronica de Gaesti

CORBII MARI, ACCIDENT RUTIER TERIBIL ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! UN MORT ȘI DOI RĂNIȚI

Din primele date, un bărbat de 47 de ani nu ar fi adaptat viteza la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *