Miss Univers promovează turismul românesc, la Palatul Brukenthal din Avrig

 

51

După ce a demonstrat, anul trecut, că județul Dâmbovița are cele mai frumoase și talentate fete, Roxana Oana Andrei promovează acum turismul în România.

 

Este din Târgoviște și a câștigat titlul Miss Universe în anul 2013. Concursul s-a desfășurat la Moscova, unde reprezentanta României a concurat alături de frumusetile altor 85 de țări. Roxana a câștigat, tot atunci, și Premiul Presei. Miss Universe este cel mai mare eveniment anual dedicat frumuseții, având o audiență de peste un miliard de oameni din întreaga lume.

4273

Roxana este model profesionist, fiind reprezentată de agenția MUR Model Management, dar este și traducător autorizat, pentru limbile engleză și franceză, ca absolventă a Facultății de Limbi străine, din cadrul Universității București. Este, de asemenea, redactorul-șef al revistei Etiquette, iar visul ei rămâne acela de a lucra într-o televiziune.
910

Și, pentru că „Toamna Baroc la Avrig” a fost un eveniment special, de promovare a turismului în România prin valorile culturale și, în special, prin evidențierea stilului baroc, ce definește o parte importantă din istoria noastră, Roxana a devenit, duminică, la Avrig, ambasadoarea frumuseții și a eleganței.

 

„Deși am fost de mai multe ori în această zonă, în Sibiu și în împrejurimi, niciodată nu m-am oprit să vizitez Palatul Brukenthal. Am rămas plăcut impresionată de peisaj. Nu degeaba este numit „Edenul Transilvaiei”. E fascinant și, descoperind fiecare detaliu, îți dai seama că cineva și-a lăsat amprenta acolo. Am avut senzația că m-am întors în timp și am realizat că eu una m-aș fi potrivit mai mult acelor vremuri, societății din secolele XVII-XVIII. Venind la Avrig, am simțit că-mi redescopăr rădăcinile”, a mărturisit Roxana, după ce a participat la evenimentul „Toamna Baroc la Avrig”, desfășurat duminică, 28 septembrie, la Palatul Brukenthal.

 

Miss Univers a făcut parte și din juriul care a desemnat cea mai frumoasă fată îmbrăcată în stil baroc. Deși evenimentul a ajuns la cea de-a șasea ediție, abia anul acesta s-a organizat primul concurs Miss Baroc, pentru a încuraja reluarea unei tradiții culturale aduse în zona Sibiului de nobilii austrieci. Pentru că la Avrig, lângă Sibiu, se află reședința de vară a baronului Brukenthal, un superb palat construit în stil baroc, replica fidelă a celui din centrul orașului Sibiu.

 

„Fetele din concursul Miss Baroc au fost foarte  frumoase și foarte talentate. Nu mă așteptam nici să fie un public atât de numeros, dar organizatorii au făcut ceva extraordinar”, mai spune Roxana. Evenimentul a pornit de la o inițiativă locală, din dorința de promovare a turismului în România, atât pentru români, cât și pentru turiștii străini care vor să descopere destinații deosebite. A fost, de la început, o reușită, iar autoritățile locale l-au extins, de la un an la altul. Anul acesta, la cea de-a șasea ediție, „Toamna  Baroc la Avrig” s-a organizat pentru prima oară prin colaborarea Primăriei orașului Avrig cu Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) și Consiliul Județean Sibiu.

1112

Prezența Roxanei Andrei, dar și a altor fete frumoase, într-o prezentare de modă în ton cu evenimentul, a aparținut Danei Săvuică, o vedetă a modei din România care s-a dedicat recent promovării turismului, după ce a făcut parte, pentru scurt timp, din echipa de promovare a Ministerului Turismului.

 

Diana Scarlat

 

 

Cronica de Gaesti

PSD-ALDE mai pun un bir nenorocit pe capul nostru! TREBUIE SĂ PLĂTIM APA DE PLOAIE! Facem împrumut în bancă să achităm facturi la Compania de Apă?

Este lege! Consumatorii au obligaţia să plătească inclusiv apa de ploaie care se scurge în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *