A terminat concursul pe podium, cărându-și în spate bicicleta ruptă! CAMPIONUL GĂEȘTEAN CRISTIAN STAN, PROTAGONISTUL UNUI MOMENT DRAMATIC LA CÂMPINA MONTAINBIKE!

cristi s.cristi stan- campina

I s-a rupt bicicleta chiar în timpul concursului, dar a alergat pe lângă ea și a reușit să termine cursa! Găeșteanul Cristian Stan, campion la duatlon, a reușit din nou să uimească lumea sportului său, după ce  a fost protagonistul unei întâmplări mai mult decât ghinioniste. Tânărul a muncit enorm și în acest sezon, unde a participat la multe competiții, clasându-se mai mereu în vârful clasamentului, însă episodul cel mai dramatic s-a petrecut la Câmpina Montainbike, acum câteva zile. ”Traseul lung s-a dovedit a fi unul dificil, iar bicicleta mea destul de obosita, batrana si nu foarte performanta a decis sa renunte inaintea mea. Cadrul bicicletei din carbon a cedat in urma unor socuri si cazaturi cumulate de-a lungul anilor. Asa ca ultimii 10 km din traseu i-am parcurs mai pe jos, mai cu ea in carca, cum s-a putut, numai sa ajung la finish. Am pierdut 3 pozitii in clasament, dar am reusit sa ma clasez pe locul 3 la categoria mea de varsta si pe 5 la general. Acum, bicicleta este la reparat, sper sa se mai poata face ceva. Cert este ca nu ma mai pot baza atat de mult pe ea.  Sa-mi ajute Dumnezeu sa termin sezonul cu bine si voi vedea ce voi face la anul sau poate peste 2-3 ani, dupa ce pun 2-3 mii de euro la ciorap sa-mi cumpar bicicleta la care doar visez momentan”, ne-a mărturisit Cristi. Campionul găeștean s-a remarcat, în acest an, la cele mai prestigioase concursuri de duatlon și mountainbike din țară, în ciuda echipamentului său mai mult decât modest. A compensat însă prin multă muncă și ambiție. ”În weekend-ul acesta, voi participa la un alt concurs, cel mai probabil cu o bicicleta improvizata pe moment sau imprumutata de la vreun coleg.  Pe 20 septembrie, sper sa ajung la Cluj, la campionatul national de MTB proba de marathon. E destul de departe, iar costurile cu transportul, cazarea si masa se maresc considerabil. Un alt lucru la care visez de multi ani, si sper ca anul acesta sa ia nastere, este existenta unei asociatii/ club sportiv ce va imbina placut ciclismul, atletismul si inotul in orasul Gaesti. Impreuna cu cativa colegi de breasla lucram si suntem cu actele pe drum .  Vrem sa cooptam in special copii, dar si iubitori ai sportului de toate varstele, dornici de putina miscare intr-o companie placuta de sportivi.  Pe viitor speram sa organizam competitii de ciclism sau atletism pentru amatori. Vrem ca aceste sporturi sa nu dispara definitiv din orasul nostru si suntem optimisti in ceea ce priveste ajutorul autoritatilor”, ne-a mai spus Cristian Stan.

Sau, de ce nu,   oamenii de afaceri ai Găeştiului  care ar putea să-l ajute să-şi cumpere mai repede bicicleta visată, subliniem noi.

CONCURSURILE ȘI REZULTATELE LUI CRISTI STAN, ÎN ACEST SEZON

 cristi-locul 2cristi- sinaiacristi- locul I

– Locul 2 la Duatlon Țara Bârsei, pe 30 iunie. ” Locul 1 mi-a fost suflat pentru cateva secunde.  Un insucces, i-as spune eu, care m-a ambitionat sa ma pregatesc mai bine la proba de alergare”.

– Locul 8 la Campionatul Național de Mountainbike –xco Paltinis, pe 12 iulie. ” O motivatie uriasa pentru anul viitor.”

– Locul 6 la Maratonul Bucegilor Mountainbike, pe 26 iulie. ” Ca amator, am reusit sa ma clasez pe locul 6 general,  fiind si singurul amator din acest podium de 6 premiați”.

– Locul 3 general la concursul de mountainbike ”On top of the world”.

– Locul 1 la Moreni Mountainbike 23 – 24 august. ”Am reușit să mă impun în ambele zile”.

Cronica de Gaesti

SMURD, de urgenţă la Aninoasa! S-A ÎMPUŞCAT CU ARMA DE VÂNĂTOARE!

Momente de panică la Aninoasa, în judeţul Dâmboviţa! Un bărbat în vârstă de 55 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *