Enescu Supermarket

PÂNĂ UNDE POATE SĂ MEARGĂ PROSTIA?! Împopoţonarea cu PET-uri a Găeştiului – ediţia a III-a!

 Oraşul e în sărbătoare: ne pregătim de împopoţonarea cu PET-uri – ediţia a III-a. E o poveste a poveştilor, scrisă de Primăria Găeşti, şi nu de Ion Creangă, aceasta cu sticlele de plastic flancate de gălbenele, să ne… fudulim cu ele, plantate obsesiv de-a lungul drumurilor naţionale şi judeţene, întru prinderea trandafirilor mult iubiţi, dar greu de aclimatizat, cu toate eforturile depuse, deja peste limita suportabilităţii!

P1240607P1240606P1240613P1240611

Două par a fi ţintele predilecte ale Primăriei Găeşti, de trei anişori încoace: să pună toamna PET-uri şi să se aleagă primăvara cu… „gălbinele”. Până şi noi am fi pierdut, cu siguranţă, pariul că administraţia locală va mai suporta o dată testul penibilului, continuând practica absurdă a sticlelor goale înfipte în pământ, spre amuzamentul călătorilor şi spre exasperarea noastră, a tuturor! Iată că  adminstraţia nu se dezminte şi continuă cu această – ne scuzaţi! – prostie fără margini! Reamintim cititorilor noştri că, în primăvara acestui an, au fost cumpăraţi în jur de 2000 de butaşi de trandafiri, după ce nici 20% din plantaţia cu PET-uri nu s-a adaptat, cu toate că a fost udată, descântată şi dezmierdată pe coate şi pe genunchi de angajaţii Serei. Au dispărut şi vlăstarele cumpărate, şi cele aclimatizate! De aceea, suntem în măsură să decretăm că ceea ce face Primăria Găeşti cu PET-urile, indiferent de raţiunile sale, este nimic altceva decât o batjocură la adresa găeştenilor.

P1240618P1240584P1240609P1240614

P.S. „Fă, Doino”, că tot fuseşi la Găeşti, aveai chef de nişte PET-uri?

DSC_0036 DSC_0041

Cronica de Gaesti

CE FACEŢI PE 3 MARTIE? Restaurantul La Popicu din Ioneşti vă organizează o seară de vis! MÂNCARE RAFINATĂ, BĂUTURĂ LA DISCREŢIE ŞI MUZICĂ BUNĂ CU DOAR 79 DE LEI!

Restaurantul La Popicu, situat lângă Podul Ioneşti, vine cu o ofertă de nerefuzat la început …

Lasă un răspuns

ass