VLADU ȘI ORBAN DEZVĂLUIE: A început operațiunea șantaj pentru voturi în Dâmbovița?

Se anunță o campanie electorală cu strigături în această toamnă! Iulian Vladu și Ludovic Orban, copreședinții Alianței Creștin Liberale din județul Dâmbovița, arată cu degetul către PSD, pe care-l acuză că a început fraudarea alegerilor și șantajarea cetățenilor:

Imaginechestionar psd

”Sub pretextul realizării unui sondaj de opinie, activiștii de partid abordează cetățenii cu un chestionar despre alegerile prezidențiale, încercând să afle nu numai  opțiunea de vot a acestora, dar și date cu caracter personal, precum numele, prenumele, adresa și numărul de telefon.

Această culegere de informații în teren are ca unic scop realizarea unei baze de date complete, necesară în vederea șantajării celor care au altă opțiune decât cea impusă de partidul-stat.

Solicităm autorităților să stopeze de urgență această acțiune profund nelegală, care încalcă nu numai prevederile Legii 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal, dar și  principiile democrației. PSD demonstrează, încă o dată, că nu are niciun respect față de lege și față de cetățean, pe care încearcă să pună presiune prin constrângere și manipulare, ca în vremuri de tristă amintire. ACL Dâmbovița îi roagă pe cetățeni să nu cadă în capcana PSD și să nu ofere date cu caracter personal, prin intermediul cărora mașinăria de partid îi poate constrânge ulterior”, se arată în comunicat.

 

Cronica de Gaesti

SCANDAL ÎN PSD DÂMBOVIŢA! Alexandru Oprea: „Ţuţuianu a transformat Biroul Permanent Judeţean în sufrageria dumnealui!”

S-a “încins tărâţa” în PSD Dâmboviţa după ce Adrian Ţuţuianu  i-a cerut demisia lui Liviu …

One comment

  1. Oare ei nu isi dau seama ca pica in propia plasa?
    Chiar nu inteleg ca deja au pierdut batalia?
    Istoria P.S.D.este de domeniul trecutului,nici santajul nu-i mai ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *