Ce caută Doina Pană la Găești? Guvernul e îngrijorat de inundațiile din parcul central al orașului!

doina pana

Înțelegem îngrijorarea ministrului-delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Doina Pană, pentru localitățile afectate de calamități în județul Dâmbovița. Ne bucurăm de vizită. Dar nu înțelegem ce caută doamna ministru, astăzi, la Găești, în parcul central.

 111 112 IMG_0294IMG_0295orezaria gaesteana

Vizita ministerială s-a anunțat pentru localitățile afectate de inundațiile din această vară, adică Puntea de Greci (comuna Petreşti), Morteni, Mătăsaru sau Pătroaia – satul în care au căzut, într-o jumătate de oră de furtună teribilă, cinci stâlpi de electricitate, și au fost afectate de inundații zeci de gospodării. E foarte adevărat că a plouat și la Găești și s-au format bălți pe străzi, o gospodărie a fost inundată, din cauza problemelor la canalizare, dar orașul nu a fost devastat, iar parcul central, cu atât mai puțin!

 P1240351P1240354P1240352P1240357Screenshot_1Screenshot_4

Le recomandăm consilierilor doamnei ministru să citească măcar presa locală înainte de a scrie agenda șefei, ca să nu-i strice imaginea publică, prin lipsa lor acută de profesionalism. Sau, poate că respectivii consilieri au studiat problema parcului și au ajuns la concluzia că a fost devastat, însă nu de calamitățile naturale, ci de deciziile Primăriei. Există și o hotărâre a Consiliului Local prin care se impune readucerea parcului la forma inițială, după ce a fost afectat de calalmitățile decizionale ale aleșilor locali.

alunecari teren dambovita

Revenind la prezența doamnei ministru, astăzi, în județul Dâmbovița, putem observa că pe agenda vizitei de lucru organizate de Consiliul Județean se regăsesc localități cu adevărat afectate de calamitățile naturale din această vară, respectiv Vișinești, Bezdead, Bărbuleţu, Râu Alb, Cândeşti- unde au fost alunecări de teren care-au distrus drumurile publice, Finta, unde s-a rupt un pod, etc. La Moreni, Nucet și Odobeşti chiar nu ştim ce calamităţi s-au petrecut. La Găești, însă, putem considera că doar buna colaborare a CJ Dâmbovița cu autoritățile locale i-a determinat pe organizatori s-o plimbe pe Doina Pană, într-o zi de joi.

Cronica de Gaesti

Cascadorie la Gura Şuţii. UN AUTOTURISM S-A RĂSTURNAT ÎNTR-UN ŞANŢ

Un bărbat şi soţia sa au fost protagoniştii unei cascadorii la Gura Şuţii. Ajunși la …

One comment

  1. Ce faci, fa Doino? Aveai chef de niste inundatii? ( victor ponta )

    Probabil femeia e dusa cu …” barca ” de cei ce o plimba pe unde vor, sau in drumul ei s-a oprit sa admire frumusete de Rastoaca si eventual firma de acvacultura a nevestelor unora.
    Poate ca are rude pe la noi si intre doua inundatii o fi vrut sa le viziteze. Ce n-are voie?
    Era in timpul serviciului? Ei, si ce?
    CJ Dambovita stie ce face!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *