Enescu Supermarket

S-a dat liber la traseism politic!

mm caricatura 1

Gata, dragii moșului! De-acum nu va mai trebui să vă faceți că sunteți primarii unui partid de opoziție, dacă sunteți primari și-aveți nevoi de primari. A avut grijă Guvernul să vă facă un cadou, așa, între iepurașul de Paște și Moș Crăciun, cu o ordonanță de urgență care va face posibilă uniformizarea culorii primăriilor din toată țara, sub un singur stindard. Cel roșu, normal!

 

OUG „împotriva ipocriziei” – cum a numit-o premierul Ponta – poate părea o poantă nesărată, dar e cel mai scurt drum către Partidul Unic, așa cum ni-l amintim din Epoca de Aur. De ce s-ar mai chinui un partid aflat la guvernare să convingă electoratul din toată țara să-l voteze, cu investiții masive în mici, bere, tricouri cu scris, șepci șucare pentru oamenii de la țară și gălețile goale din dotarea primăriilor în care deja sunt edilii care trebuie? Cea mai deșteaptă mutare este asta: facem noi, așa, o țară colorată în roșu, unde nu va mai exista niciun primar ipocrit, cu inima la PSD, dar îngrădit de legislație, ca să culegem imediat roadele OUG, pentru că tocmai vin alegerile.

 

Orice primar știe că bugetul e dat sau nu e dat de guvernare și întotdeauna vor avea mai mulți bani primăriile a căror culoare e aceeași cu cea de la guvernare, deci e foarte simplu: dacă avem guvernare roșie, iar noi suntem portocalii, de-acum legea ne permite să ne colorăm primăria în roșu, fără să ne pierdem funcția. Și-uite-așa, timpul trece, leafa merge, noi muncim cu spor, pentru-al țării viitor colorat prin OUG într-un roșu PSD! Așa ar trebui să sune de-acum imnul României revoluționate prin OUG marca PSD.

Cronica de Gaesti

Imagini cu un pat murdar din Spitalul Găeşti au devenit virale pe net! MANAGERUL CRISTINA SELTEA NU BAGĂ MIZERIA SUB PREŞ ŞI TRECE LA SANCŢIUNI!

Sancţiuni prin Consiliul Etic la Spitalul Găeşti, după ce imagini dintr-un salon al Secţiei Medicală …

Lasă un răspuns

ass