Enescu Supermarket

Ultimul corect din România

Am încercat să-mi imaginez scenariul unui film care să se numească „Ultimul corect din România”. M-am amuzat, cu lacrimi de durere în ochi, la vizionarea filmului „Ultimul corupt din România”, regizat de Sergiu Nicolaescu. Filmul prezintă varianta veselă a unei realități odioase. Episoadele cu sinucideri după vizite la DNA și bătrâna din Bucovina „care-a vrut să devină vedetă TV” întrec imaginația regretatului regizor. Dar cum ar arăta un film cu și despre ultimul corect și nu ultimul corupt? Oare mai există în România măcar un singur om care să poată recunoaște că a greșit? Dacă s-ar întâmpla asta, ar însemna că încă mai putem spera într-o Românie de mâine cu mâinile curate.

hero

Ultimul corect din România ar putea deveni idolul generațiilor tinere. Ar fi decorat, ca erou național. Ar putea fi un Steven Seagal mioritic, singurul capabil să schimbe la față România de azi și s-o transforme într-o Românie de mâine în care populația să nu mai fie pe culmile disperării. Ultimul corect din România ar putea să facă primul și cel mai important act de eroism din istoria noastră contemporană, devenind un celebru deschizător de drumuri. Îl aștept pe ultimul corect!

Cronica de Gaesti

CE FACEŢI PE 3 MARTIE? Restaurantul La Popicu din Ioneşti vă organizează o seară de vis! MÂNCARE RAFINATĂ, BĂUTURĂ LA DISCREŢIE ŞI MUZICĂ BUNĂ CU DOAR 79 DE LEI!

Restaurantul La Popicu, situat lângă Podul Ioneşti, vine cu o ofertă de nerefuzat la început …

Lasă un răspuns

ass