Ploaia care va veni le va potopi pe toate!

Din bătrâni se spune că nenorocirile se abat toate peste noi, atunci când Dumnezeu nu ne mai suportă păcatele. Oare cât ar trebui să plouă, până se vor spăla păcatele marilor corupți din România? Din nefericire, cei care plătesc sunt tot românii  săraci, care nu pot să se apere în calea furtunii. Păcătoșii au acumulat destulă avere, încât să se pună la adăpost de orice urgie.

furtuna

Vinovații fără vină cer să se facă lumină. Ceea ce ni se întâmplă astăzi este un coșmar care pare că nu se mai termină.  Este coșmarul unui popor condus de instituții în care au făcut legea, în ultimii 25 de ani, oameni ce și-au urmărit exclusiv propriile interese, în detrimentul populației. Astăzi ne-ar trebui o reală epurare a sistemului, dar nu știu în ce măsură se va putea face așa ceva, după ce am ajuns în situația de a nu ne mai da seama exact cine e nepătat în țara asta. Câți lupi sunt de pază la oi, câți urși au fost păcăliți de vulpe, câți hoți au strigat „hoțu’!”, ca să-și apere pielea… care se poate schimba, da’ năravu’, ba…

 

Până când se va găsi o soluție pentru dezastrul moral în care a ajuns România, dar și pentru catastrofa unei Justiții violate de cei care ar fi trebuit s-o apere, trebuie să ne confruntăm în continuare cu rezultatele acțiunilor celor care ne-au condus până acum. Și nu este vorba doar despre politicieni, chiar dacă ei sunt cei mai vizibili. Așa cum până la Dumnezeu ne mănâncă sfinții, și până la vârful instituțiilor, legea o fac cei care conduc, de fapt, din alte funcții, mai puțin vizibile, făcând posibile toate nenorocirile de care românii au auzit sau nu vor auzi niciodată. Până atunci „Deasupra florilor noastre / ciuperca cheamă a pustiu / Din cer cad păsări albastre / şi totuşi nu-i prea târziu!”. Ploaia care va veni le va potopi pe toate. Cum ar fi să facem noi o țară fără păcate?

Cronica de Gaesti

IPJ DÂMBOVIŢA:AVARIE DE NATURĂ TEHNICĂ LA SISTEMUL INFORMATIC AL CAZIERULUI JUDICIAR ROMÂN

„Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS a suferit o avarie de natură tehnică, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *