Interlopii „asfaltatori”, prinși de polițiștii dâmbovițeni

„Foamea” de asfalt a făcut victime în rândul afaceriștilor din mai multe țări europene, după ce 30 de infractori de mai multe naționalități s-au gândit să facă bani din credulitatea oamenilor, dându-se drept „asfaltatori”. Polițiștii dâmbovițeni au reușit, sâmbătă, să anihileze rețeaua și să-i aresteze pe falșii asfaltatori.

1 2

Gruparea formată din 30 de cetăţeni români, irlandezi, cehi şi polonezi, cu infracţiuni de înşelăciune pe teritoriul mai multor ţări din Uniunea Europeană, a fost anihilată de polițiștii dâmbovițeni specilizaţi în investigarea fraudelor. „Membrii grupării se prezentau la sediile unor societăţi comerciale, sub pretextul că desfăşoară lucrări de asfaltare în localităţile pe raza cărora îşi aveau sediile şi că, la un preţ mai mic, pot asfalta curtea societăţilor. Agenţii economici achitau suma cerută pentru asfaltarea curţii societăţilor şi, sub pretextul că au nevoie de materii prime pentru finalizarea lucrărilor, aceştia plecau fără a onora lucrările, după ce intrau în posesia sumelor de bani cerute”, se arată în comunicatul oficial  Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

3 4

Pentru capturarea infractorilor, polițiștii dâmbovițeni au colaborat cu cei din județele Hunedoara și Bihor. Falșii asfaltatori au fost conduşi, sâmbătă, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa pentru cercetări şi luarea măsurilor preventive.

Cronica de Gaesti

Faceţi acum o rezervare, locurile sunt limitate! RESTAURANTUL LA POPICU VĂ INVITĂ LA UN EVENIMENT DE EXCEPŢIE ÎN SEARA DE PAŞTE!

De Paşte, petrecerea se încinge la elegantul restaurant La Popicu’, situat în apropierea Podului de …

Lasă un răspuns