Găeșteanul de la Finanțe care-a căzut în șanț

Cu o alcoolemie de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, angajatul Direcției de Finanțe Dâmbovița, găeştean de-al nostru, s-a dat în spectacol sâmbătă, pe Drumul Naţional 72 Târgovişte-Găeşti, rostogolindu-se cu mașina-n șanț.

finantist beat la volan

Șoferii aflați în trafic și prostituatele de pe marginea drumului l-au ajutat să iasă din încurcătură… scoțându-l din mașină. Dar șoferul turmentat nu s-a rezumat la atât, pentru că, după ce a băgat în sperieți un procuror pe care mai avea puțin și-l arunca în șanț, înainte de a se răsturna cu mașina, s-a certat apoi și cu polițiștii ajunși la fața locului pentru constatări.

646x404 (1) 646x404

Imaginile filmate la venirea organelor de poliție sunt de-a dreptul șocante: oficialul căzut în șanț, mort de beat, a scăpat nevătămat din accidentul pentru care se face vinovat, dar o ținea sus și tare, în fața echipelor de filmare, că îi va da în judecată tot el pe cei care-au venit la constatare, susținând că n-a greșit cu nimic. După circul de sâmbătă, angajatul Direcției de Finanțe Dâmbovița s-a ales cu dosar penal. ”Şoferul a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, motiv pentru care poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună o soluţie legală, prin Parchet”, a declarat ag. Adelina Torcică, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

YouTube previzualizare imagini

 

Cronica de Gaesti

Ambasadorul Cubei şi primarul Găeştiului, „chimie” la prima vedere! AFLĂ AICI CE L-A ÎNCÂNTAT PE EXCELENŢA SA!

Primarul Grigore Gheorghe l-a primit astăzi pe ambasadorul Cubei în România, Excelenţa Sa Roberto Cesar …

One comment

  1. Coman Andrei Alin

    Reporter: Nu sunteti constient ca puteti provoca accidente?
    el: NU!

    Unde se va ajunge in aceasta tara de Alcoolisti si DIVE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *