Găeșteanul de la Finanțe care-a căzut în șanț

Cu o alcoolemie de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, angajatul Direcției de Finanțe Dâmbovița, găeştean de-al nostru, s-a dat în spectacol sâmbătă, pe Drumul Naţional 72 Târgovişte-Găeşti, rostogolindu-se cu mașina-n șanț.

finantist beat la volan

Șoferii aflați în trafic și prostituatele de pe marginea drumului l-au ajutat să iasă din încurcătură… scoțându-l din mașină. Dar șoferul turmentat nu s-a rezumat la atât, pentru că, după ce a băgat în sperieți un procuror pe care mai avea puțin și-l arunca în șanț, înainte de a se răsturna cu mașina, s-a certat apoi și cu polițiștii ajunși la fața locului pentru constatări.

646x404 (1) 646x404

Imaginile filmate la venirea organelor de poliție sunt de-a dreptul șocante: oficialul căzut în șanț, mort de beat, a scăpat nevătămat din accidentul pentru care se face vinovat, dar o ținea sus și tare, în fața echipelor de filmare, că îi va da în judecată tot el pe cei care-au venit la constatare, susținând că n-a greșit cu nimic. După circul de sâmbătă, angajatul Direcției de Finanțe Dâmbovița s-a ales cu dosar penal. ”Şoferul a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, motiv pentru care poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună o soluţie legală, prin Parchet”, a declarat ag. Adelina Torcică, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

YouTube previzualizare imagini

 

Cronica de Gaesti

Bărbat din Mogoșani, găsit mort în judeţul Argeș! TOATE INDICIILE DUC LA CRIMĂ!

Cadavrul unui bărbat de 65 de ani, din comuna Mogoșani, a fost găsit în această …

One comment

  1. Coman Andrei Alin

    Reporter: Nu sunteti constient ca puteti provoca accidente?
    el: NU!

    Unde se va ajunge in aceasta tara de Alcoolisti si DIVE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *