HANDBALISTUL GĂEŞTEAN ALEX PETRE PUNE CĂRĂMIDĂ PESTE CĂRĂMIDĂ PE DRUMUL PERFORMANŢEI! Uite ce sacrificii a trebuit să facă!

petre pag.1

Găeşteanul Alexandru Ionuţ Petre, în vârstă de 17 ani, şi-a propus să fie cel mai bun handbalist din ţară. Ca să-şi urmeze visul, şi-a sacrificat timpul de joacă din copilărie şi a plecat, după absolvirea clasei a VIII-a, tocmai la Baia Mare. Talentul sportiv l-a moştenit de la tatăl său, Ion Petre, fost fotbalist, dar şi fost pompier militar. Deşi părintele şi-a dorit să facă tenis sau înot, destinul a învins: Alexandru a ales handbalul. El a fost descoperit în curtea Şcolii  „Şerban Cioculescu” de profesorul Mircea Gheorghe, cel care i-a îndrumat spre performanţă şi pe portarul naţionalei, Mihai Popescu, dar şi pe alţi sportivi de certă valoare, care joacă la echipe mari din ţară. Cu talent, dar şi cu multă muncă, Alexandru Ionuţ Petre s-a evidenţiat. A participat la toate competiţiile şcolare din judeţ şi din afara judeţului, iar în 2009, la Turneul Juvenil de la Baia Mare, a fost remarcat de antrenorul echipei Academia de Handbal Baia Mare, fostul mare handbalist Alexandru Cristea. Acesta i-a propus lui Alex să intre în echipa sa, imediat după terminarea clasei a VIII-a. „Nu mă voi opri aici.Vreau să devin cel mai bun jucător de handbal din România. Voi reprezenta cu cinste oraşul meu şi sper ca găeştenii să fie mândri de mine. Am plâns când s-a cântat Imnul Naţional al României, la turneele internaţionale, dar şi când mă prezentau. Nu am să vă dezamăgesc, pentru că vă iubesc şi vă respect”, ne-a declarat Alexandru.

handbal a. petre alexandru petre

Cronica de Gaesti

ISTERIE ÎN JUDEȚ! Prinși cu carne în portbagaj, s-au ales cu dosare penale!

Bâlbâiala autorităților continuă, după confirmarea pestei porcine africane în Lucieni și instalarea isteriei printre oameni. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *