Poliţistul Marian Leaţă a pierdut lupta cu viaţa

marian leata-1marian-leata

Poliţistul Marian Leaţă de la Poliţia Rutieră Găeşti a murit în această dimineaţă, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, după ce săptămâna trecută a suferit un accident de motocicletă din cauza neatenţiei unui şofer. Dacă zilele trecute medicii erau optimişti în privinţa şanselor de supravieţuire ale poliţistului, în cursul acestei nopţi,  tânărul, care se afla în comă indusă şi era asistat respirator, a suferit mai multe stopuri cardiace. Cu toate eforturile medicilor, Marian Leaţă nu a mai putut fi salvat. Inspectoratul de Poliţie Dâmboviţa transmite condoleanţe familiei.

 P1230794

 

Cronica de Gaesti

ATENŢIE GĂEŞTENI! 2.000 de lei amendă pentru parcarea pe locurile persoanelor cu handicap

Poliţia Locală Găeşti anunţă că amenda pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi a …

2 comments

  1. Odihneasca-se in pace! S-a mai dus inca un om nevinovat! Se poate da vreo lege de acele persoane care dorm in parlament pentru a ajuta persoanele care circula pe doua roti? De fapt, au facut, au dat permise tuturor distrusilor, care nu au ce cauta cu masina pe strada….

  2. Adrian, cu ce crezi tu ca e vinovat acel om cu masina? Ca Leata mergea cu peste 150km/h? Asa crezi ca se merge in localitate? Din cate stiu eu limita de viteza in localitate este de 50km/h. Se pare ca si tu esti unul dintre cei care au luat permise pe spaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *