EMOŢIONANT! PESTE 100 DE OAMENI AU DONAT ASTĂZI SÂNGE PENTRU POLIŢISTUL MARIAN LEAŢĂ! Starea lui este în continuare critică! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

EMOŢIONANT! PESTE 100 DE OAMENI AU DONAT ASTĂZI SÂNGE PENTRU POLIŢISTUL MARIAN LEAŢĂ! Starea lui este în continuare critică!

donatori1donatori2

Mobilizare impresionantă pentru poliţistul Marian Leaţă, grav rănit într-un accident rutier! Aproximativ 150 de persoane au mers, în această dimineaţă, să doneze sânge pentru a-l salva pe tânărul de numai 34 de ani, care se zbate între viaţă şi moarte pe patul unui spital din Capitală. Colegii săi, dar şi foarte mulţi găeşteni impresionaţi de drama pe care Marian o trăieşte i-au sărit în ajutor şi au donat sânge, la Centrul de Transfuzie din Târgovişte, ca urmare a apelului făcut de comandantul Alexandru Iorga. Mâine, 24 iunie, se va organiza un nou transport din Găeşti către Târgovişte, iar alte 50 de persoane s-au înscris pentru donare de sânge, la Bucureşti. Marian Leaţă este în comă indusă, ca urmare a traumatismelor foarte grave suferite. Din această dimineaţă, medicii sunt ceva mai optimişti în legătură cu şansele lui de supravieţuire. Următoarele ore sunt critice. Dacă va reuşi să treacă cu bine de ele, se poate spera într-o recuperare foarte bună.

poz¦â 312345

Vineri, poliţistul a fost pur şi simplu zdrobit într-un accident groaznic, petrecut în faţa Spitalului Găeşti. În timp ce venea dinspre Bucureşti, pe motocicletă, a fost lovit în plin de şoferul unui autoturism care a virat stânga, fără să se asigure. Marian nu purta echipament de protecţie. Avea doar casca pe cap. În urma impactului deosebit de violent, a suferit numeroase fracturi deschise şi leziuni interne şi externe. Inclusiv degetul cel mare de la mâna stângă  i-a rămas pe ghidonul motocicletei. După ce a primit primul ajutor la Camera de Gardă a Spitalului Găeşti, a fost dus, cu un elicopter, la Spitalul Floreasca din Bucureşti. În prima noapte de spitalizare, a suferit un stop cardiac, fiind resuscitat minute în şir de medicii care fac eforturi supraomeneşti ca să-l salveze.

marian leata-1P1230791

Poliţistul Marian Leaţă şi-a dorit foarte mult o motocicletă. Un prieten de-al său ne-a povestit, în exclusivitate, că a căutat-o timp de 6 luni, în Italia. Acum 3 luni, şi-a văzut visul cu ochii: a găsit motorul perfect. Nu conducea cu viteză, însă nu avea echipament profesional. Într-o fracţiune de secundă, şi nu din vina lui, vineri, s-a produs nenorocirea. Mii de oameni din Găeşti, şi nu numai, au fost impresionaţi de situaţia poliţistului de la Rutieră. Mulţumim celor care au mers să doneze sânge şi celor care – în continuare – doresc să-l ajute.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Enescu Supermarket