Enescu Supermarket

Dans și veselie la Grădinița Gherghești!

Orice serbare şcolară este o sărbătoare, atât pentru copii cât şi pentru educatorii lor şi, nu în ultimul rând, pentru părinţii copiilor. O astfel de ,,sărbătoare’’ a avut loc la Grădiniţa Gherghești. Preșcolarii de la grupa ,, Fluturașilor’’ și elevii de la clasa pregătitoare, îndrumaţi de prof. Pănescu Iuliana-Ştefania şi Mocăita Mariana, au pregătit un program artistic variat alcătuit din poezii, cântece, dansuri populare( Hora, Ciobanașul, Brașoveanca) și dansuri moderne. Puţin copleșiţi de atmosfera festivă, dar îndrumaţi de educatoare și încurajaţi de părinţii din public, copiii au cântat și au dansat în aplauzele tuturor. Şi chiar dacă, pe ici-colo, au mai ratat câte una din mișcările dansurilor în grup, serbarea de sfarșit de an a fost perfectă.

La sfârșitul serbării copiii au primit diplome care să le amintească peste ani de clipele petrecute în această gradiniţă. “Vă dorim tuturor o vacanţă placută, iar celor care acum părăsesc gradiniţa, le dorim mult succes in tot ceea ce fac”, le-a transmis prof. Pănescu Iuliana-Stefania.

Cronica de Gaesti

CE FACEŢI PE 3 MARTIE? Restaurantul La Popicu din Ioneşti vă organizează o seară de vis! MÂNCARE RAFINATĂ, BĂUTURĂ LA DISCREŢIE ŞI MUZICĂ BUNĂ CU DOAR 79 DE LEI!

Restaurantul La Popicu, situat lângă Podul Ioneşti, vine cu o ofertă de nerefuzat la început …

Lasă un răspuns

ass