Enescu Supermarket

PAMFLET! Tablou de credinţă la ghiauri: cu un popă ofuscat, cu politicu-n festin şi cu plebea la leşin!

Episodul I. Popa, zmeul zmeilor contra fariseilor!

Un „baligard” în sutană practică cu succes îmbrânceala cameramanilor din presa locală care surprind căderea liberă a oamenilor aduşi cu japca  în autobuzele electorale la Potlogi-Dâmboviţa (din cauză  de gura primarului, de a secretarului, dar mai dihai de-a popii şi de frica gropii!). Căldură mare şi… dă-i şi luptă, neicuşorule, şi combate-i colo, şi dincolo, să nu mai pună ocheanu’ pe leşinaţi!

2345

 

Episodul II. Cine-i mare credincios, când pe sus şi când pe jos!

Nu au lipsit tradiţionalele îmbrânceli, ţipături şi strigături cu-njurături (a se citi urări) şi sprintul pe „ghenuche”şi coate pân’ la raclă- pe principiul…cine primu-ajunge, sarcofagu’ linge! Şi toate aceste păcătuieli au fost rânduite ca să aibă popa ce ierta.

Screenshot_5Screenshot_86Screenshot_9

Episodul III.

Politruci, oameni de va(r)ză stau la umbră să nu-i …arză! Ce soare de Potlogi, neicuşorule-puişorule, soare de Miami pentru feţişoarele lor fine de politicieni fruntaşi, pe la slujbe…”îngeraşi”!

politicieni1

YouTube previzualizare imagini

Cronica de Gaesti

Imagini cu un pat murdar din Spitalul Găeşti au devenit virale pe net! MANAGERUL CRISTINA SELTEA NU BAGĂ MIZERIA SUB PREŞ ŞI TRECE LA SANCŢIUNI!

Sancţiuni prin Consiliul Etic la Spitalul Găeşti, după ce imagini dintr-un salon al Secţiei Medicală …

One comment

  1. Credinta uneste oamenii, religia ii desparte!

Lasă un răspuns

ass