Fraudă sau caritate? FUNCŢIONARA PROPAGANDISTĂ A DUS PACHETE ÎN VAIDEIASCA! Imagini exclusive!

2014-05-28 09.23.401 spagaspaga2stana intra in curte

„Angajaţi ai Primăriei Găeşti au mers să împartă pachete oamenilor, după alegeri”, ne-au declarat cetăţeni din cartierul Vaideiasca. Ei au surprins pe peliculă momentul în care autoturismul instituţiei oprea la porţi şi lăsa pungi. „S-a schimbat metoda. Acum, dau foloasele după alegeri, ca să fie siguri că oamenii au votat. Cu toţii au fost puşi să împartă buletinul de vot în patru, ca să se ştie pe câţi se bazează PSD”, ne-au mai spus oamenii. După ce am aflat că de această distribuire s-a ocupat Serviciul de Asistenţă Socială, am contactat-o pe Steliana Vlăican, de la Primăria Găeşti. „Avem un protocol cu Crucea Alb-Galbenă, prin care, o dată pe lună, dăm produse de curăţenie la 25 de oameni, cei mai săraci din oraş”, a susţinut aceasta. La o simplă căutare pe net, aflăm că Fundaţia Alb-Galbenă din Târgovişte este controlată de nimeni altul decât Sorin Stoica, director al DSP şi, bineînţeles, unul dintre liderii PSD din anturajul lui Ţuţuianu. Mai mult, fundaţia are ca obiect principal de activitate asigurarea de servicii medicale la domiciliu, care sunt decontate substanţial de stat. Şi mai interesant este că de distribuţia pachetelor s-a ocupat nimeni alta decât Dorina Mocanu, funcţionara propagandistă care-şi permitea să ameninţe găeştenii că „dacă nu votaţi cu noi va fi rău”. Poate că Steliana Vlăican are dreptate şi poate că acest protocol permite unor oameni amărâţi accesul gratuit la nişte produse (deşi acest criteriu, al sărăciei, este foarte subiectiv!), însă toate aceste informaţii, puse cap la cap, arată că nimic nu este întâmplător. Suntem convinşi că  instituţiile statului vor face lumină şi în acest caz, al distribuirii de pachete de către nişte personaje controversate, în momente cheie!

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Accident grav pe DN 72, la Dragodana! IMPACT FRONTAL ÎNTRE DOUĂ AUTOTURISME!

6 persoane, dintre care doi copii de 10 şi 3 ani, au fost rănite, în …

3 comments

 1. functionarii publici poarta basma ?

 2. cetatenii din vaideiasca care au surprins intamplator momentul…. au un matiz alb cu nr. B 88 … si din intamplare este unul din liderii pdl Gaesti 😉

 3. Produse de curatenie?
  Apoi, dragilor vreau si eu!
  E prea multa mizerie in politica asta si vreau sa dau o mana de ajutor.
  Ma ofer voluntar!
  Poate aveti ceva produse pentru deratizare pentru ca prea s-au strans sobolanii sa roada din averea statului.
  Nu trebuie ei starpiti?
  Si sa stiti ca am impaturit si eu buletinul de vot in patru, asa cum mi-ati spus, dar nu am primit nimic pana acum. Sa va las aici numarul meu de telefon pentru a ma putea anunta cand veniti?
  Nu mai bine imi trimiteti prin Fan Courier? Astia ajung mai repede si apoi nici nu-i mai ia lumea la ochi.
  Aveti grija sa nu ajungeti ca Florin Popescu cercetati pentru mita electorala. Cica se pedepseste.
  Dar nu-mi fac griji pentru voi, cum v-ati descurcat de atatea ori va veti descurca si de asta data.

  Doamna asta, Mocanu de care se tot vorbeste pe aici este angajata sa faca servicii de curierat cu masina si sofer la dispozitie? Avem un asa serviciu in Primarie? Ce suma ii e alocata acestuia? Si ma refer la masina, benzina, salariu sofer plus salariul angajatei.
  Are Primaria un excedent de fonduri si nu mai are ce face cu el?
  Si ca o curiozitate, cum ati aflat ca tocmai acesti 25 de oameni sunt cei mai saraci din oras? Si mai ales cum de a venit sorocul protocolului taman acum dupa ce s-au impaturit buletinele intr-un anume fel?
  De ce tocmai functionara care facea propaganda unui partid aflat la putere e cea care imparte obiectul protocolului? E prinsa si ea in program?

  E frauda sau caritate?
  Cine mai inghite galusca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *