Săracul baron bogat! UITE ÎN CE VILĂ TRĂIEŞTE ADRIAN ŢUŢUIANU! Un serial Adevărul despre fortăreţele şi palatele potentaţilor zilei face furori pe net!

Adrian Tutuianu

Preşedintele PSD şi al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, figurează într-un top al baronilor locali cu palate, după cum a dezvăluit, recent, cotidianul central Adevărul. În timp ce se sprijinea pe votul asistaţilor social, al funcţionarilor şi al pensionarilor, Ţuţuianu acumula averi frumuşele, graţie cabinetului său de avocatură (cedat acum nevestei omului său de încredere), care avea contracte gârlă din bani publici. Astfel, pesedistul – şef are trecute în declaraţia de avere o proprietate în Târgovişte, dar şi o casă de vacanţă în localitatea Răzvad (aflată la 5 kilometri de Târgovişte). Mai are un apartament în Bucureşti, într-un complex rezidenţial nou, evaluat pe piaţa imobiliară la 124.000 de euro, cumpărat pe vremea când era senator. Are şi o maşină, un VW Polo. Casa de vacanţă a lui Ţuţuianu are un etaj, mansardă şi o curte spaţioasă. Construcţia nu este la vedere, fiind mascată de câţiva copaci. De asemenea, în declaraţia de avere, Ţuţuianu enumeră la capitolul terenuri o proprietate de 4.800 de metri pătraţi teren agricol în comuna natală Malu cu Flori şi 10 hectare de pădure în Odobeşti Dâmboviţa. Pe lângă acestea, mai deţine un teren de 1.000 de metri pătraţi intravilan în Comuna Răzvad, un altul de 400 mp în Târgovişte pe care se înalţă impozantul sediu al casei de avocatură, un petec dintr-un teren pe care se află un cabinet notarial în Bucureşti şi un loc de parcare. La capitolul depozite, preşedintele CJ declară 70 de mii de lei. Alături de Ţuţuianu, în topul baronilor care şi-au construit palate, realizat de Adevărul, mai figurează Radu Mazăre, Liviu Dragnea, Bunea Stancu, Marian Oprişan, „Pinalti” de la Piatra Neamţ sau Duicu de la Mehedinţi!

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Accident grav pe DN 72, la Dragodana! IMPACT FRONTAL ÎNTRE DOUĂ AUTOTURISME!

6 persoane, dintre care doi copii de 10 şi 3 ani, au fost rănite, în …

2 comments

 1. Si ziaristii astia de la nivel central, cum se mai baga ei si scormonesc averile oamenilor, averi stranse cu truda si din munca cinstita.
  Ce aveti bre cu al nostru? Ce va facu?
  Stiti voi cat se castiga dintr-un cabinet de avocatura? Stiti cate contracte cu statul se pot derula printr-un astfel de cabinet? Acolo sunt bani multi, bani publici fara numar. Ce sunt de la voi?
  Si apoi ce aveti de-i numarati omului casele? Vedeti sa nu va trimita sa-i numarati trandafirii de pe Malul cu flori. Cine stie ce veti mai gasi pe-acolo si doamne fereste sa nu va dea apoi declaratii pe blogul personal la fel ca cel cu ouale de la Cornu.
  Ce asta e avere? Nu vedeti cat e omul de nefericit? Bea mereu pentru a-si ineca amarul.
  Mai fericiti sunt cei ce l-au votat, pe el si pe ai lui.
  Cei saraci cu duhul au mers cu inima deschisa la urne si au pus stampila taman pe partidul oamenilor nefericiti, cei cu atatea vile si averi pe cap. Au facut dreptate pana la cap.
  Prin votul lor s-au degrevat de o povara transpunand-o in carca liderului judetean, impovarat si-asa de averea colosala stransa pentru binele lui.
  Oameni rai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *