PDL IESE LA ATAC ŞI AMENINŢĂ! „Viceprimarii noştri care au obţinut rezultate proaste la alegeri vor rămâne şomeri!” „MIŞCAREA POPULARĂ VA FI A CINCEA ROATĂ DE LA CĂRUŢĂ!”

JEAN POPESCU

Prim-vicepreşedintele PDL Dâmboviţa, chirurgul Jean Popescu, a anunţat măsuri dure în localităţile cu viceprimari şi consilieri locali ai partidului care au obţinut rezultate proaste. El a subliniat că analizele se vor face săptămâna viitoare, în forurile de conducere ale formaţiunii politice. „Este de neconceput ca, în localitățile unde avem viceprimari, pentru că primarilor n-avem ce să le facem, și au obținut rezultate proaste, aceștia să nu devină șomeri. Dau două exemple de râsul lumii, Butimanu-5.08%, Gura Foii 4.07%. Mai sunt localități unde am avut viceprimari și s-a obținut sub media partidului. Vom face, săptămâna viitoare, o analiză generală și vom lua și măsurile atât pentru viceprimari, cât și pentru consilieri. Am dat afară 13 consilieri, vom mai da afară, că n-are rost să-i ținem. Primarii, din păcate, nu riscă, pentru că nu putem să-i dăm afară din primărie. Degeaba îl dai afară, dacă nu suferă material”, a subliniat Jean Popescu. Acesta a mai spus că alianţa politică pe dreapta, care va merge spre o fuziune, se va face pornind de la PNL şi PDL. „Partidul Mişcarea Populară şi Forţa Civică vor fi a cincea roată de la căruţă. PNL şi PDL vor stabili principiile. Scorul PMP este scorul trădărilor din PDL”, a concluzionat acesta.

Cronica de Gaesti

CORBII MARI, ACCIDENT RUTIER TERIBIL ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! UN MORT ȘI DOI RĂNIȚI

Din primele date, un bărbat de 47 de ani nu ar fi adaptat viteza la …

One comment

 1. Sa credeti voi ca rezultatele proaste in alegerile europarlamentare li s-ar datora consilierilor si viceprimarilor din localitatile tarii. Mergeti la varf si acolo veti gasi ” broasca pe stalp”. Doamna-n blugi e piaza rea, dar si presedintele actual al tarii, care s-a amestecat in ciorba. Gustul ei a fost unul indigest.
  Nu ramane pe dinafara nici actualul presedinte al PDL-ului, Vasile Blaga si nici chiar Jean Popescu.
  Cunosc un primar PDL care face curte asidua primarului gaestean. Cu ce intentii? De colaborare? Politica sau administrativa?
  Cum la noi traseismul politic e ceva obisnuit nu ma mai mira nimic.
  Lasa domnule consilierii si viceprimarii in pace si dati-va voi, cei de la varf, demisia pentru ca nu aveti nici un crez politic si nici un pic de onoare.
  Oamenii nu v-au dat votul pentru ca le-ati inselat asteptarile. Daca nu faceti urgent ceva, adica sa veniti cu un program credibil, cetatenii va vor arunca afara din politica si ce e mai grav e ca riscam sa ajungem pe cap cu partidul stat, ceea ce e foarte grav.
  Unirea dreptei intr-o alianta e ceva provizoriu si nu e cazul sa faceti mofturi. Elena Udrea, cica, s-ar uni cu oricine. Voi de ce faceti nazuri? Fuziunea nu cred ca e posibila pentru ca liberalii au crezul lor. Daca actualii liberali vor fuziona, imediat un alt partid liberal ii va lua locul.
  Parerea mea – Schimbati-va voi, abia apoi cereti altuia sa se schimbe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *