PDL IESE LA ATAC ŞI AMENINŢĂ! „Viceprimarii noştri care au obţinut rezultate proaste la alegeri vor rămâne şomeri!” „MIŞCAREA POPULARĂ VA FI A CINCEA ROATĂ DE LA CĂRUŢĂ!”

JEAN POPESCU

Prim-vicepreşedintele PDL Dâmboviţa, chirurgul Jean Popescu, a anunţat măsuri dure în localităţile cu viceprimari şi consilieri locali ai partidului care au obţinut rezultate proaste. El a subliniat că analizele se vor face săptămâna viitoare, în forurile de conducere ale formaţiunii politice. “Este de neconceput ca, în localitățile unde avem viceprimari, pentru că primarilor n-avem ce să le facem, și au obținut rezultate proaste, aceștia să nu devină șomeri. Dau două exemple de râsul lumii, Butimanu-5.08%, Gura Foii 4.07%. Mai sunt localități unde am avut viceprimari și s-a obținut sub media partidului. Vom face, săptămâna viitoare, o analiză generală și vom lua și măsurile atât pentru viceprimari, cât și pentru consilieri. Am dat afară 13 consilieri, vom mai da afară, că n-are rost să-i ținem. Primarii, din păcate, nu riscă, pentru că nu putem să-i dăm afară din primărie. Degeaba îl dai afară, dacă nu suferă material”, a subliniat Jean Popescu. Acesta a mai spus că alianţa politică pe dreapta, care va merge spre o fuziune, se va face pornind de la PNL şi PDL. „Partidul Mişcarea Populară şi Forţa Civică vor fi a cincea roată de la căruţă. PNL şi PDL vor stabili principiile. Scorul PMP este scorul trădărilor din PDL”, a concluzionat acesta.

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

Accident grav pe DN 72, la Dragodana! IMPACT FRONTAL ÎNTRE DOUĂ AUTOTURISME!

6 persoane, dintre care doi copii de 10 şi 3 ani, au fost rănite, în …

One comment

 1. Sa credeti voi ca rezultatele proaste in alegerile europarlamentare li s-ar datora consilierilor si viceprimarilor din localitatile tarii. Mergeti la varf si acolo veti gasi ” broasca pe stalp”. Doamna-n blugi e piaza rea, dar si presedintele actual al tarii, care s-a amestecat in ciorba. Gustul ei a fost unul indigest.
  Nu ramane pe dinafara nici actualul presedinte al PDL-ului, Vasile Blaga si nici chiar Jean Popescu.
  Cunosc un primar PDL care face curte asidua primarului gaestean. Cu ce intentii? De colaborare? Politica sau administrativa?
  Cum la noi traseismul politic e ceva obisnuit nu ma mai mira nimic.
  Lasa domnule consilierii si viceprimarii in pace si dati-va voi, cei de la varf, demisia pentru ca nu aveti nici un crez politic si nici un pic de onoare.
  Oamenii nu v-au dat votul pentru ca le-ati inselat asteptarile. Daca nu faceti urgent ceva, adica sa veniti cu un program credibil, cetatenii va vor arunca afara din politica si ce e mai grav e ca riscam sa ajungem pe cap cu partidul stat, ceea ce e foarte grav.
  Unirea dreptei intr-o alianta e ceva provizoriu si nu e cazul sa faceti mofturi. Elena Udrea, cica, s-ar uni cu oricine. Voi de ce faceti nazuri? Fuziunea nu cred ca e posibila pentru ca liberalii au crezul lor. Daca actualii liberali vor fuziona, imediat un alt partid liberal ii va lua locul.
  Parerea mea – Schimbati-va voi, abia apoi cereti altuia sa se schimbe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *