in , ,

Du-te acasă, domn’ prefect!

poza prefect la PSD

Comunicat de presă

 

Prefectul de Dâmbovița, Victor Sanda, pregătește fraudarea alegerilor europarlamentare în județul Dâmbovița, deplasându-se în sediile PSD, unde convoacă oameni și unde se folosește de funcția pe care o deține, pentru a influența rezultatul votului. În loc să vegheze asupra desfășurării, în condiții de legalitate, a scrutinului, ”apoliticul” reprezentant al Guvernului în teritoriu compromite orice idee de imparțialitate a autorităților județene, prin participarea la ședințe de partid în chiar ziua alegerilor. În timp ce Victor Sanda pune la punct strategii electorale, în întreg județul Dâmbovița funcționarii publici sunt angrenați în procesul de cărare a oamenilor la vot, prin presiuni și amenințări.

Cerem Guvernului României și ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, demiterea de urgență a prefectului Victor Sanda, care nu mai poate prezenta nicio garanție a bunei desfășurări a alegerilor în județul Dâmbovița.

 

Departamentul de Comunicare al PDL Dâmbovița

 

Comments

Lasă un răspuns

  1. Cum dracu sa se duca acasa?
    Ce caine pleaca din fata macelariei?

    Nu vedeti cat jaf si prada s-a facut in averea statului?
    Astia au esuat cu tot cu tara, dar nu se dau dusi. Au dat cu tara-n gard, dar se considera salvatorii ei.
    Prin votul nostru vor cu tot dinadinsul sa se legitimeze ca cetateni europeni noi.
    Candidatii propusi pentru acest scrutin sunt aproape niste straini pe care nu-i vede nimeni timp de cinci ani, dupa care vin iar si cer votul nostru.
    Poate ca azi inca nu e tarziu sa stim sa facem diferenta intre a ne trezi si a ne destepta.