DECLARAŢII ŞOCANTE ALE LIDERILOR POLITICI, PE FINAL DE CAMPANIE: „Volintiru este un golan, un derbedeu”! „Ţuţuianu este un modest ciripitor, beţiv, parvenit şi labil psihic!” „În politica dâmboviţeană, numai cururile se schimbă, limbile rămân aceleaşi!”

Capra vecinului

Show în conferinţele de presă ale partidelor, la final de campanie. Politicienii locali au convins, n-au convins lumea să le aleagă candidaţii, însă s-au lansat într-un război verbal, cu declaraţii total neortodoxe, de stă şi mâţa în coadă! Au trecut vremurile în care Adrian Ţuţuianu de la PSD şi Mihai Volintiru de la PNL se pupau, se îmbrăţişau şi panglici tăiau! Acum, se jignesc ca la uşa cortului, prin intermediul presei.   

Ţuţuianu despre Volintiru: „Este un individ cu foarte mult tupeu, parașutat, din întâmplare de Partidul Național Liberal în județul Dâmbovița. … Un individ fără credibilitate, cu un comportament de golan….Calificativul pe care i l-am dat și i-l dau și astăzi, fără reținere, este de derbedeu”

Volintiru si Tutuianu++

Volintiru despre Ţuţuianu: „Acest modest ciripitor, beţiv şi parvenit este labil psihic. (…) Dacă mai vrea să vorbim despre ce am auzit, eu o voi face fără nici o reţinere. Spre disperarea lui, eu sunt şi documentat. Dacă vrea să continuăm cu  – el a auzit, eu am auzit- să se documenteze. Eu am auzit multe încă de când era prin facultate”

iubire mare volintiru si tutu

Nici PDL nu se lasă mai prejos. Vorbind despre trădările primarilor din propriul partid şi ale altor iubitori de funcţii, prim-vicepreşedintele Marin Antonescu nu a fost deloc zgârcit la declaraţii spumoase: „În politica dâmboviţeană, numai cururile se schimbă, limbile rămân aceleaşi. Liderilor temporari ai Dâmboviței le-a plăcut să fie înconjurați de lașitatea primarilor, au trăit plăcerile perverse ale gesturilor indecente ale unora dintre primari.. (…)Vine un domn primar fără minte și spune ”o să aduc 70% pentru PSD”. Păi, sunt voturile lu’ mă-ta și ale lu’ tac-tu, domnule primar? Sunt voturile cetățenilor și nu poți negocia tu votul altuia, de această manieră. Este o stare printre primarii din Dâmbovița, care se cred buricul pământului și moțul de la bască și care negociază politic și duc voturile de la stânga la dreapta, după bunul lor plac, pe fondul unei totale lipse de reacție civică a electoratului. M-am gândit că acești primari sunt rodul unui anumit tip de cultură, o cultură care l-a impus pe Ion al Glanetașului ca fiind un simbol al țăranului român, care în dorința lui de căpătuială s-a însurat cu o slută și și-a abandonat iubirea. Și am ajuns la concluzia că acest tip de căpătuială rurală îi animă pe acești primari.”

 antonescu cartof_600x400

 

Cronica de Gaesti

ALARMĂ: Cocktail ucigaș, noul drog preferat al adolescenților găeșteni! SE GĂSEȘTE LA LIBER ÎN FARMACII!

Tussin și whisky! Acesta este, se pare, noul ”drog” care le prăjește creierii adolescenților din …

2 comments

 1. Ce e socant in afirmatiile lor?
  Ei se cunosc cel mai bine. Sunt asa cum spun ei despre ei.
  Eu vin si spun ca toate caracterizarile ar trebui insumate si trecute in dreptul fiecaruia.
  Din caracterizarile lor am putut face PORTRETUL OMULUI POLITIC ROMAN de azi.
  Ei sunt( in ordinea cu care s-au ” gratulat „): tupeisti, parveniti, fara credibilitate, golani, derbedei ( astea doua sunt sinonime ), ciripitori, betivi, labili psihic, lingai, lasi, perversi, arivisti, badarani, etc.
  Atatea ” calitati ” pe cap de politician, zau ma intreb cum s-o mai descurca?
  Cred ca ar trebui simplificat si dexul. In loc sa spui badaran si celelalte, spui – om politic roman.
  Cand vezi un betiv cazut pe strada, spui: Uite un om politic roman, sau si mai simplu: Adrian Tutuianu. Si credeti-ma nu m-am referit neaparat la apucaturile domniei sale acum, ci mi-a venit in minte numele unui politician ajuns in varf datorita voturilor noastre. Puteam spune numele oricui pentru ca era perfect valabil.
  Cum ar fi sa reinterpretam intalnirea lui Iacobuta cu cativa cetaten? Iata o posibila relatare a unui reporter de la fata loculuii:
  ( Stimati telespectatori, „unul fara credibilitate” insotit de gasca lui de ” lingai ” s-a deplasat, azi, in zona de blocuri a orasului, in speranta ca vor gasi multi gura casca sa asculte ce au sa spuna niste ” parveniti „. ” Ciripitori ” sadea, acestia s-au apucat sa toarne gogosi umplute in speranta ca vor mai pacali inca o data alegatorii. S-au gasit niste babe fara treaba care sa-i si aplaude. ” Tupeistii” au plusat si au mers mai departe si chiar s-au felicitat cerand sa fie aplaudat si ” lingaul sef” pe langa cel ” fara credibilitate”. Asta, pentru mai multa siguranta si modestie.
  Dupa un schimb de replici taiate scurt, gasca de ” derbedei ” si-a luat talpasita lasand in urma ei aceleasi probleme.
  Campania electorala continua, iar oamenii au ramas nedumeriti de faptul ca apa tot neagra e; ” ca canalu l” se infunda pana la etajul unu si le refuleaza oamenilor wc-urile in casa; ca tinerii nu au un loc de munca pentru a putea trai si pentru a nu fi evacuati din locuintele lor pe motiv ca nu-si pot achita facturile la apa aceea neagra la care se adauga majorari nejustificate, bani care intra in buzunarele ” arivistilor ” de la Compania de apa.
  ” Ciripitorii ‘ s-au imprastiat in cele patru zari pentru a culege informatii si a le turna in urechea unui ” betiv”, care la auzul lor va trai ” placeri perverse „.
  De la fata locului, reporter sans frontieres.)

 2. Cred ca sunt lucruri mult mai importante de făcut……in tara nostra nu sa criticam Ci sa punem Umărul la treaba Împreuna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *