CULMEA TUPEULUI! Iacobuţă îi pune pe alegători să aducă mulţumiri consilierului său personal, cu salariu de lux din banii noştri!

YouTube previzualizare imagini

Aroganţă, minciună, manipulare! Într-un film de numai 6 minute, vă puteţi convinge ce face şi ce spune, în campanie electorală, primarul Dan Iacobuţă. Însoţit de cei alături de care conduce oraşul, respectiv Chivoiu, Nuşa şi Gică Bojin, Emil Coaţă, Mihai Niţă, Ispas (zis Sapsi) etc., edilul cere amărâţilor care abia trăiesc din pensiile de subzistenţă aplauze şi mulţumiri pentru consilierul său personal, pensionarul Emilian Bărbulescu, plătit şi cu 22 milioane lei vechi pe lună din bani publici. „Pentru ceea ce mi-aţi mulţumit mie în oraş, vă rog foarte mult să-i mulţumiţi şi dlui Bărbulescu. În acea primărie sunt numai pedelişti. (…) În primărie suntem numai doi pesedişti care ne luptăm pentru oraşul ăsta, eu şi Bărbulescu.”, a subliniat Iacobuţă, frângând fără milă inimi de la Poliţia Comunitară, până la achiziţii publice, resurse umane, contabilitate sau – cireaşa de pe tort – asistenţa socială! Cum poţi, domn’ primar, să te lepezi de oamenii matale, pe care i-ai înfipt în administraţie încă de acum 10 ani, când tăiai şi spânzurai pe la Servii Publice şi Gospodăria Comunală? Şi cum poţi să uiţi cum ai girat împrumutul lui Toader, de 100 de miliarde? Cum poţi să te dezici de Toader, care ţi-a fost coleg de partid din 2000 până aproape în 2008, când oraşul s-a împărţit pe bucăţele, după interes şi după fes? Consilierul personal, venerabilul Emilian Bărbulescu, este naşul de cununie al fostului primar Toader şi fost viceprimar, în mandatul 2004 – 2008, alături de finu’, perioadă pe care mata o renegi acum, pentru cei puţini care mai stau să te asculte sau pentru cei care habar nu au cum e cu cumetriile, cu interesele şi şmecheriile politicianiste. Aşadar, de ce nu explici mai bine perioada 2000 – 2008, când aţi fost la putere, când oraşul a regresat, aşa cum se întâmplă şi acum, când aruncăm cu banii tot pe pavele şi pe oamenii de casă.  Nu putem trece cu vederea răspunsurile agresive ale primarului social-democrat, date celor care veniseră să i se plângă de probleme personale şi de probleme cu apa şi canalizarea. Priviţi şi convingeţi-vă!

134emilian-barbulescu-consilierul-lui-iacobuta

Cronica de Gaesti

SMURD, de urgenţă la Aninoasa! S-A ÎMPUŞCAT CU ARMA DE VÂNĂTOARE!

Momente de panică la Aninoasa, în judeţul Dâmboviţa! Un bărbat în vârstă de 55 de …

3 comments

 1. Iar sunteti carcotasi.

  Mie, mi-a placut! Si cum dracu sa nu-ti placa cand vezi feţe joviale. Ia priviti ce zambete pe fetele lui Fritz, Chivoiu, Ispas & co si mai ales vedeti cum isi tin acestia mainile. O fi o noua moda a celor de la psd de a sta cu mainile in san?
  Sincer nu prea am inteles ce a fost aceasta adunatura de persoane. Campanie electorala? Ce auditoriu avea? Cui se adresa? Mie mai mult mi s-a parut ca era o intalmire ad hoc in care niste oameni, putini, au incercat sa-si spuna ofurile cetateanului ales de ei, in speta primarul, in speranta ca acesta ii va putea ajuta. Se pare ca fara succes pentru ca mereu i se inchidea gura celui ce incerca sa-si spuna oful, iar partea cu raspunsul primarului si izmenele mi s-a parut mortala. Nici el nu stia ale cui sunt izmenele gasite de Coata in canalizare, iar acesta flegmatic, cu tigara aprinsa ne tine in suspans. Sa speram ca pana la viitoarele alegeri se va rezolva misterul.
  Si totusi, din puţul adanc al gandirii intaiului, am inteles de ce avem, noi romanii, 1000 de euro pe cap de locuitor si nu 2000 ca ceilalti europeni. Totul i se „datoreaza” lui Basescu, pentru ca a vrut el sa mearga in Belgia si nu l-a lasat pe Ponta, iar tanti Europa s-a razbunat pe romani.
  Haidii, bre, las-o jos ca macane! Nu mai minti. Te aud oamenii care fac sluj in fata ta si te cred.
  Inca putin si izbucnea in plans ca Nae Catavencu de grija tarisoarei asteia, de ciuda ca in primarie sunt doar doi psd-isti, restul de alte nationalitati.
  Ne spune asta dupa ce cu putin timp inainte spusese despre consilierul Barbulescu ca e extern primariei fiind consilier personal…
  Jale! Jale mare la capitolul imagine si comunicare!

 2. IACOBUTA VEDEATE -AS 2 METRI SUB PAMANT NUMAI ASA MAI POATE SCAPA ORASUL DE TINE !!

 3. Cum ati putut alege un asemenea primar mai oameni buni? va mananca de zeci de ani, conduce orasul cu PSD, locurile de munca dispar din ce in ce mai mult, INVESTITII 0, il intereseaza un lift am vazut la TV si in rest pune floricele…
  In afara de parcuri in care am vazut ca se investeste, nimic nu arata mai bine, aceleasi gropi pe strazi, oamenii sunt tristi si majoritatea familiilor au pe cineva plecat in afara tarii care sa-i intretina.
  Nu mai exista in orasul ala un om de onoare, un gospodar care sa devina primar???
  Lasati-le dracu de partide si votati persoane oneste, propuneti independenti, oameni demni si care vor sa ajute orasul, nu pe astia plini de bani care plimba cucuveaua noaptea prin oras, hal de primar!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *