NE FAC DE RÂS! ”Fotbaliatorii” lui Fritz au bătut… arbitrul!

bogdan tutunea

Ne-am ajuns! Avem echipă de fotbal, pe numele ei „Viitorul”, şi patron, unu’ pe porecla lui Fritz, om în aproape toată firea,  frecător de mentă cu ambâţ politic şi sportiv deopotrivă.  La ambele se pricepe precum baba la mitralieră! Şi iată  „Viitorul” în Liga a VI-a , adică ultima şi, culmea, şi pe ultimul loc, ciuca bătăilor în întrecerea „socialistă” cu satele din împrejurimi, dar şi „vedetă” prin ziarele judeţene pentru că, din neputinţă şi neştiinţă, se pun aşa-zişii sportivi cu pumnii şi picioarele pe arbitri, în loc să joace fotbal. Supărare mare e că nu ştim din ce motive şi cum se făce că sare mingea numai la ei! Adică, la adversari! Bașca scoatem mingea din plasă ori de câte ori vor aceştia!

Iată ce relatează Jurnal de Dâmboviţa:  „Incidentele pe stadioanele din judeţ se ţin lanţ, de multe ori victime fiind chiar arbitrii. La partida dintre AS Coada Izvorului şi Viitorul Găeşti, din etapa a 17-a a seriei Promoţie Vest, reprogramată pentru miercurea trecută, arbitrul de centru a fost agresat de jucătorii echipei oaspete.

În minutul 74, la scorul de 4-2 pentru echipa din Coada Izvorului, doi jucători ai Viitorului Găeşti s-au năpustit asupra “centralului”, pe care l-au lovit cu pumnii şi picioarele.

<<Noi ne vedeam de joc, iar în minutul 74, doi jucători nervoşi de la oaspeţi au sărit la arbitru. Unul l-a lovit cu piciorul, iar altul i-a dat o palmă peste faţă. După acest eveniment, arbitrul Bogdan Tutunea  a întrerupt jocul”, ne-a mărturisit unul dintre cei prezenţi la meci.>>. Aşadar, avem echipă, avem valoare cu Fritz la înaintare! Și ca oamenii să realizeze cine este acest individ, iată un filmuleț care a devenit viral pe internet, care-l înfățișează în toată… splendoarea lui!

 YouTube previzualizare imagini

Cronica de Gaesti

SCANDAL ÎN PSD DÂMBOVIŢA! Alexandru Oprea: „Ţuţuianu a transformat Biroul Permanent Judeţean în sufrageria dumnealui!”

S-a “încins tărâţa” în PSD Dâmboviţa după ce Adrian Ţuţuianu  i-a cerut demisia lui Liviu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *