ȘI-AU DEPĂȘIT LIMITELE ȘI CÂȘTIGĂ! După câteva luni de antrenamente, karatiștii do shito-ryu din Găeşti, pe podiumul Olimpiadei Sportului Școlar!

Ovidiu Ratea si campionii 1 23

Rezultatele micuților karatiști găeșteni, îndrumați de Ovidiu Ratea nu întârzie să apară. Deși se antrenează doar de câteva luni, au făcut progrese și au început să se remarce la competițiile de gen! Recent, au trecut un test important: etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, desfășurată în orașul dâmbovițean Pucioasa. ”Au fost două ramuri de concurs: Kata și Kumite. Noi am participat la cea de-a doua. Cel mai mic concurent al nostru are 7 ani, iar cel mai mare – 15 ani. Am avut 9 participanți și am obținut două medalii de aur, trei de argint și două de bronz”, ne-a declarat Ovidiu Ratea. Iată și premianții: locul I – Mincu Florinel, 15 ani (Colegiul Național ”Vladimir Streinu”) și Parșucă Ștefania, 13 ani (Școala ”Radu cel Mare”); locul II: Gomoi Dragoș, 11 ani (Școala ”Șerban Cioculescu”), Liță Alexandru, 12 ani (Colegiul Național ”Vladimir Streinu”) și Ralea Mihai, 7 ani (Școala ”Șerban Cioculescu”); locul III: Cruceru Marius, 13 ani (Școala ”Șerban Cioculescu”), Grădinaru Luca, 8 ani (Școala ”Radu cel Mare”); mențiuni: Marinescu Mihai, 8 ani (Școala ”Radu cel Mare”) și Manolescu Darius, 8 ani (Școala ”Radu cel Mare”).  Important de precizat este că practicanții de karate do shito-ryu din Găeşti nu au pornit această aventură sportivă doar pentru a câștiga competiții, ci pentru a-și forma caracterul și mentalitatea și pentru a se pregăti, în primul rând, pentru viață. „Prin perseverenţă şi seriozitate, atât din partea practicanţilor, cât şi a antrenorilor, prin participarea activă la antrenamentele din DOJO-ul clubului, rezultatele vor fi uimitoare pentru că în Karate nu pierzi! Uneori câştigi, alteori înveţi ceva!”, declara, acum câteva luni, antrenorul  Ovidiu Ratea. Iată că micuții noștri sportivi câștigă și învață, în același timp, cu talent și dăruire!

4 5

Cronica de Gaesti

ALARMĂ: Cocktail ucigaș, noul drog preferat al adolescenților găeșteni! SE GĂSEȘTE LA LIBER ÎN FARMACII!

Tussin și whisky! Acesta este, se pare, noul ”drog” care le prăjește creierii adolescenților din …

One comment

  1. Cand afli ca in orasul tau se petrec si lucruri frumoase e normal sa te bucuri si sa-ti spui ca nu e totul pierdut.
    Felicit aici pe toti cei implicati in astfel de actiuni, pe cei care au facut posibila deplasarea copiilor de la Complexul de servicii comunitare; pe Mihai Popescu, pentru performanta lui; pe Ovidiu Ratea si pe copiii pe care-i antreneaza si pe care ii disciplineaza .
    Felicitari, voua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *