A plecat şi „Tovarăşul Mihail”! I-A FOST MAI UŞOR SĂ AJUNGĂ ÎN ANGLIA DECÂT ÎN CONSILIUL LOCAL! Uite ce visuri are fostul preşedinte al PPDD Găeşti!

Togan si Diaconescu, amandoi in exilTogan2

S-a săturat şi de România, şi de Consiliul Local! Mihail Togan, preşedintele PPDD Găeşti şi următorul pe lista de consilieri găeşteni, a plecat să muncească tocmai în Anglia, unde şi-a adus şi familia. Togan a făcut subiectul presei locale şi judeţene după ce i s-a refuzat validarea în forul legiuslativ al oraşului de către consilierii PNL şi PDL. „Tovarăşul Mihail”, aşa cum se recomanda pe Facebook, spune că s-a săturat de politică şi că a plecat din cauza sărăciei care s-a răspândit, ca o pecingine, în toată România. PPDD a rămas, astfel, fără ultima redută în Găeşti, chiar în plină campanie electorală. Mihail Togan visează să pună bazele unei echipe de handbal în orăşelul în care s-a stabilit. El încercase să facă acelaşi lucru şi în Găeşti, cu tinerii care ieşiseră din juniorat şi care încă doreau să joace la nivel de amatori, însă nu a fost sprijinit. Poate are mai mult noroc în Regatul Marii Britanii!

 togan-handbal

Cronica de Gaesti

Cadoul lui Cosmin Voevodschi şi al soţiei sale, Oana, pentru Găeşti! NU O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI CE NE-AU OFERIT! Au schimbat vieţile multor pacienţi!

„Când am înţeles că un domn din Găeşti vrea să facă o sponsorizare pentru Spital, …

One comment

  1. Cine stie? Sa-i uram succes.
    Tinere, succes!
    Politica nu tine de foame atunci cand esti sarac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *