in , ,

RUȘINE MARE! Directoraşii Dâmboviţei, lipitori de afișe și propagandişti pe bani publici! SCRIEȚI-VĂ DEMISIILE, STIMABILILOR!

Cezar-Dincacu directorii la atac

Îmbrăcat în roșu și cu ochelarii de soare pe nas, directorul adjunct al AJOFM, Cezar Dincă, a ieșit la… agățat electorat de 1 mai muncitoresc! Individul, plătit din bani publici ca să găsească soluții pentru zecile de mii de dâmbovițeni fără loc de muncă, și funcționar public pe deasupra,  s-a așezat în fruntea lipitorilor de afișe și – în ritm de ”Întreceri, întreceri, ciocane și seceri” – i-a asaltat pe oamenii care fix de el nu aveau chef, cu minciunile propagandistice care îi proslăvesc pe frățici! Directorașul instituției care numără șomerii, din ce în ce mai mulți și mai amărâți, le-o fi zis, cu tupeu, cât de bine trăiește el sub orânduirea comunisto-pesedisto-frățică ce o plimbă pe ”Fă, Doina” cu bărcuța. Cezar Dincă a venit și la Găești, în martie, la bursa locurilor de muncă unde șeful său Jean Marinescu, vicepreședintele Consiliului Județean, îi invita pe cei care îl huiduiau la discuții private, la Palat, cu el și cu Țuțuianu. Ne întrebăm cum nu i-a crăpat obrazul de rușine acestui Cezar Dincă, în timp ce-i dădea înainte cu propaganda în fața oamenilor necăjiți, pe străzile din Târgoviște. Cerem de urgență demiterea pesedistului din funcția pe care o deține și transplantarea lui în fruntea cetelor de ”vuvuzele”! Nu de alta, dar este și imoral, și ilegal să facă propagandă pe stradă, în timp ce e plătit din banii noștri, ai tuturor! 

Alături de Dincă au defilat propagandistic şi alţi şefi şi sefuţi care îşi iau salariile tot din bani publici: Ioan Ţuţuianu, director general adjunct la Compania de Apă Dâmboviţa, Oprescu  Virgil Cristian, director adjunct la Ambulanţa Dâmboviţa şi alţii ca ei.

Cezar Dinca mintind   somerii la Gaestitristete maximaangajatorii

Comments

Lasă un răspuns

  1. Azi am sa postez cateva citate.

    Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj. ( Ion Creanga )

    Cica acum romanul nu mai viseaza castele in Spania. Viseaza capsuni. ( Dan Mihaescu )

    Cica batranii si-au depus pensia la pubela, de unde si mananca. ( Dan Mihaescu )

    In fruntea societatii s-au aburcat mitocanii si nu le poti bate obrazul, intrucat mitocanul se naste jignit. ( Dan Mihaescu )
    ” Nu te stradui tot anul,
    ca sa te porti delicat.
    Ori nu stii ca mitocanul
    e din nastere,
    Ofensat? ( Pastorel Teodoreanu )

    Cu prostia te poti lupta, dar ea intotdeauna invinge. ( I. L. Caragiale )

    – Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
    Esti intelept daca stii care jumatate!

    Va doresc sa fiti intelepti!