REVOLTĂTOR! Uite ce face Iacobuţă în Parcul Central! NU EXISTĂ NICI PROIECT ŞI NICI AUTORIZAŢII PENTRU PLANURILE MEGALOMANICE ALE CELUI MAI IUBIT DINTRE GĂEŞTENI!

P1230100arbore ornamental taiat2014- stalpii sunt luati!P1230103

Parcul central al Găeştiului este pur şi simplu arat! Tone de pământ au fost trântite pe spaţiul verde, iar pomişorii ornamentali au fost smulşi din rădăcini sau tăiaţi de către salariaţii primăriei, spre uimirea şi revolta găeştenilor. Nimeni nu dă nicio explicaţie pentru ceea ce se întâmplă în inima oraşului şi oamenii nu înţeleg de ce este nevoie de aceste noi amenajări, în condiţiile în care, numai anul trecut, aici s-au îngropat zeci de miliarde, fără folos. Gurile rele spun chiar că PSD ar avea nevoie de bani pentru campania electorală, motiv pentru care s-ar fi inventat lucrări pentru „frăţici”. Cert este un singur lucru: nu există niciun fel de autorizaţie pentru lucrări şi niciun proiect până la această oră, fapt  confirmat de Serviciul Urbanism din cadrul Primăriei Găeşti, care nici el nu a putut da mai multe informaţii despre ceea ce se întâmplă.  „E bătaie de joc! Uitaţi cum a acoperit iarba!”; „Ce vrea să facă primarul? A urâţit de tot centrul Găeştiului!”; „Vrea bani pentru campania electorală!”, comentau oamenii, astăzi. Am primit, de asemenea, zeci de telefoane de la cititori ai „Cronicii de Găeşti”, care ne întrebau pe noi care este raţiunea pentru care s-a dat peste cap tot parcul. I-am contactat şi pe mai mulţi consilieri locali, inclusiv de la PSD, care ne-au declarat că habar nu au ce planuri are Dan Eugen Iacobuţă,  primarul care demonstrează în fiecare zi că lipsa de transparenţă privind cheltuirea banului public este a doua sa natură! Nu înţelegem de ce aleşii locali nu ridică probleme legitime referitoare la aceste hei-rupisme consumatoare de mulţi bani publici şi de ce nu sesizează autorităţile competente să declanşeze anchete. Acest stil de neimplicare îl încurajează pe primar să se comporte în Găeşti ca pe propria moşie, fără să ţină cont de lege, de reguli sau de proceduri administrative. Condamnabilă este şi atitudinea angajaţilor primăriei, care au luat poziţia ghi0celului şi care nu îndrăznesc să mai spună nimic nici măcar atunci când se încalcă legea, deşi Statutul Funcţionarului Public îi obligă să facă aceste lucruri!

 Îi invităm pe găeştenii care doresc să obţină informaţii să se adreseze direct Primăriei, la numărul de telefon 0245606082 sau primarului, pe telefonul de serviciu, la numărul 0756064080. Le solicităm, de asemenea, autorităţilor statului să se autosesizeze în acest caz, care seamănă a abuz în serviciu.  Iată cum arăta parcul în 2011!

 

Cronica de Gaesti

Un biciclist din Răscăeţi, accidentat grav pe DN7

Un bărbat de 46 de ani, din Răscăeţi, a fost accidentat grav pe DN7, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *