ŢUŢUIANU A ŞTERS PE JOS CU GAL-URILE! La cine s-a gândit când a vorbit despre afaceri dubiose, angajări „în neam” şi presiuni? GHICI CIUPERCĂ, CINE-I!?

În Grupurile de Acţiune Locală (GAL) s-au făcut angajări dubioase, au fost promovate proiecte pentru membrii de familie ai celor care le controlează şi se fac presiuni pentru servicii de consultanţă, fapte care pot să-i aducă pe primari în faţa autorităţilor, unde să dea cu subsemnatul! Nu o spunem noi, ci şeful şefilor, Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean. Când a înfierat, cu mânie, GAL-urile dâmboviţene, l-o fi avut în cap, oare, exact pe cel care funcţionează pe una dintre proprietăţile primarului Iacobuţă şi dirijat de sora acestuia, Georgiana? Nu de alta, dar cumnatul Predescu, elev în clasa a XI-a seral la Liceul Agricol, e angajat al GAL-ului nevestei şi, mai nou, a făcut cerere, reprezentând o Asociaţie a crescătorilor de animale, pentru nici mai mult, nici mai puţin decât 121 ha, islazurile oraşului! Gurile rele mai spun că şi proiectele ar fi făcute cu destinaţie în incubatorul de afaceri de pe strada Gării, unde ar fi o veselie la atribuit contracte, servicii şi alte „nimicuri” între neamuri şi în cercuri frăţice. O fi ştiind el, Ţuţuianu, mai bine cum stă treaba în aceste GAL-uri, adevărate „comori” de bunăstare pentru… „ai noştri”! 

Cronica de Gaesti

PRIMĂRIA GĂEŞTI ANGAJEAZĂ DOI ÎNGRIJITORI ŞI UN PRINZĂTOR DE CÂINI

Primăria Oraşului Găeşti, judeţul Dâmboviţa, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *