BĂTĂI CRUNTE ÎN ȘCOLILE ȘI LICEELE GĂEȘTENE! Un elev al Liceului ”Iordache Golescu” a ajuns de urgență la spital, iar la Școala ”Șerban Cioculescu”, părinții care plătesc pază își protejează copiii cu plângeri la Poliție!

Se înmulţesc scenele de violenţă la Liceul Tehnologic „Iordache Golescu”. Şi astăzi a fost bătaie, numai că de data aceasta un elev a ajuns la spital cu dureri mari de coloană şi a fost însoţit de asistenta medicală a unităţii şcolare. Elevul a spus că a fost jucat în picioare de un coleg şi că îl doare îngrozitor de tare spatele. La fel ştiau întreaga şcoală, şi elevii martori, dar şi asistenta care l-a însoţit imediat la Urgenţe. „Mi-a spus că a fost bătut şi lovit cu picioarele de către un coleg.  I-am făcut imediat o radiografie de coloană vertebrală şi i-am recomandat să vină mâne, 5 decembrie, cu părinţii, întrucât chiar are probleme de sănătate. Când am vrut să sunăm la poliţie pentru a anunţa agresiunea, puştiul probabil s-a speriat şi ne-a spus că s-a jucat şi a căzut”, ne-a declarat dr. Cristina Seltea. Conducerea liceului ar trebui să mai deschidă o anchtă şi să afle ce se petrece, de ce unele clase au devenit ring de box şi să ia măsuri serioase acum, când nu e prea târziu,  pentru a preîntâmpina o nenorocire. Nu de alta, dar violenţa chiar a scăpat de sub control în mai toate şcolile din oraş. Şi la Şcoala „Şerban Cioculescu” a fost bătaie marţi, 3 decembrie, între doi elevi de 12 ani. Cei cu paza plătită de părinţi probabil că aveau altă treabă. Bunica copilului bătut crunt a depus o plângere la Poliţia Găeşti, conform purtătoarei de cuvânt a Poliţiei Dâmboviţa.

Cronica de Gaesti

ISTERIE ÎN JUDEȚ! Prinși cu carne în portbagaj, s-au ales cu dosare penale!

Bâlbâiala autorităților continuă, după confirmarea pestei porcine africane în Lucieni și instalarea isteriei printre oameni. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *