Voci de înger, talent actoricesc și multă sensibilitate! ELEVII ȘCOLII ”RADU CEL MARE” ȘI PROFESORII LOR AU PUS ÎN SCENĂ UN SPECTACOL DE VIS DE ZIUA NAȚIONALĂ!

Eveniment de excepție, astăzi, la Școala ”Radu cel Mare”, cu ocazia Zilei României. Copiii și profesorii lor s-au mobilizat și au realizat un spectacol superb, care ar putea fi prezentat cu succes pe orice scenă cu pretenții. În regia profesorului Eliza Costin, elevii clasei a VI-a A au prezentat o piesă de teatru al cărei mesaj emoționant a fost dragostea de țară și sentimentul de mândrie națională, adaptat la viața noastră de zi cu zi.

Grupul vocal al claselor a VII-a, pregătit de prof. Cristina Alexe, a făcut, de asemenea, o impresie extraordinară. Un moment înălțător a fost cel al grupului vocal al claselor a V-a, coordonat de profesoara Alina Boulescu. Cu voci de înger, copiii au reușit să transmită, în cel mai frumos mod posibil, atașamentul lor față de valorile naționale. Sensibilitatea, talentul, dar și pregătirea riguroasă a elevilor au fost răsplătite cu aplauze îndelungi ale colegilor, dascălilor și directorilor Școlii ”Radu cel Mare”. ”Avem copii talentați, avem profesori care au cu adevărat rezultate și am vrut să marcăm acest moment important pentru noi toți, Ziua Națională, cu un spectacol bine pregătit și gândit. Îi felicităm și noi pe toți și vă asigurăm că vom continua să realizăm lucruri de calitate”, ne-a declarat prof. Dan Brașoveanu, directorul Școlii ”Radu cel Mare” Găești.

Cronica de Gaesti

ISTERIE ÎN JUDEȚ! Prinși cu carne în portbagaj, s-au ales cu dosare penale!

Bâlbâiala autorităților continuă, după confirmarea pestei porcine africane în Lucieni și instalarea isteriei printre oameni. …

2 comments

 1. FELICITARI!

  Felicit copiii, dascalii lor, dar si parintii care au facut si crescut asa minunatii de copii.
  Ma bucur sincer cand citesc despre astfel de manifestari realizate de copiii acestor locuri.
  Bucuria e cu atat mai mare cu cat afli ca sunt educati si in spiritul dragostei de tara, iar profesorii inca n-au dezarmat si-si fac meseria cu dragoste.
  Inca o data, Felicitari! 

 2.   Felicitari copiilor si cadrelor didactice care au indrumat copiii si au realizat un astfel de program.
    Sunt locuitor in cartierul Vaideasca si din cate stiu Gradinita nr.3 este arondata tot Scolii RADU CEL MARE. Am copil care frecventeaza aceasta gradinita si din cate am vazut si aici se vede o schimbare in bine,adica din acest an au fost aduse doua cadre didactice bine pregatite ,salile de grupa au capatat un alt aspect , sunt curate si bine amenajate ,un sistem de supraveghere video ,adica ceva ce nu exista decat la gradinitele din centru.Felicitari D-le Brasoveanu,tineti-o tot asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *