in ,

CUTREMUR PE SCENA POLITICĂ GĂEȘTEANĂ! Fostul primar Alexandru Toader și-a dat demisia din Consiliul Local! CREZI CĂ A FOST ȘANTAJAT? VEZI AICI DECLARAȚIA LUI ÎN EXCLUSIVITATE!

 

Surpriză de proporții astăzi, în Consiliul Local Găești. Alexandru Toader, fost primar al Găeștiului până în anul 2012, și-a dat demisia din funcția de consilier local. Gestul lui Toader i-a luat prin surprindere chiar și pe colegii săi din PDL, care nu știau nimic despre intențiile acestuia. Toader a fost primar al Găeștiului timp de trei mandate. În primul, a candidat din partea PSD. La finalul celui de-al doilea mandat, după ce a intrat în conflict cu președintele Dan Iacobuță, dar și pentru a-și menține poziția și privilegiile, având în vedere trendul politic, a trecut la PDL. Acesta a fost momentul în care cariera politică a lui Toader a intrat în declin. El nu s-a mai implicat în acțiuni politice și nici nu a mai fost perceput ca un lider politic local. La alegerile locale din 2012, a pierdut șansa de a obține cel de-al patrulea mandat.S-a vehiculat că fostul edil ar fi fost șantajat de către adversarii politici din PSD să renunțe la poziția pe care o ocupa în Consiliul Local, întrucât acesta era o voce critică și avea cunoștințele necesare pentru a combate șmecheriile aparatului de specialitate și ale primarului în ceea ce privește gestionarea banilor publici, mai exact prin ce capitole sunt ”pitiți”. Alexandru Toader ne-a declarat, în exclusivitate, că nu a fost șantajat  și că altele sunt cauzele demisiei: ”Nu vreau să fiu părtaș la ce se întâmplă astăzi în Consiliul Local. După un an și jumătate, am constatat că nu se duce un proiect până la capăt, că ne pierdem vremea, nu se face absolut nimic. Au ajuns să facă rectificări pe măriri fictive de taxe și impozite. Când am fost primar, am încercat să am Consiliul de partea mea, să comunic hotărârile și prioritățile. Acum e bătaie de joc. Nu se va face nimic, iar eu îmi pierd timpul. Am văzut, de asemenea, privirea ostilă a salariaților Primăriei, mai ales atunci când am pus anumite întrebări de interes public. Le urez succes în activitatea laborioasă”.

 

Comments

Lasă un răspuns

  1. NU ne mai mira nimic in politica asta, acum se cearta intre ei acum se impaca, iar noi cetatenii suferim.ACESTE lucruri se intimpla si in Guvern, Parlament; DL Ponta cand a fost in opozitie lua foc de guvernul anterior cand dadeau ordonate de urgenta,acum el ce face? DA OUG pt. adoptarea noului cod rutier. SA vedeti cati romani vor ajunge someri cei care ramine fara carnet.MULTI spun ca nu au bani la bugetul statului, s;au vreti sa le inchideti gura politistilor ca au salarii mici. POATE ASA IMPACATI SI CAPRA SI VARZA.  CA doar nu va doare ca mor romani pe sosele pline cu gropi!! ASA dragi soferi aveti grije cum conduceti ca puteti ramine fara masina, cum doreste DL V.ZGONEA PRESEDINTELE CAMERI DEPUTATILOR. SI UITE ASA AJUNGEM TOTI PIETONI!  DAR CINE STIE CE IDEI LE MAI VIN LA ASTIA  DE NE PUN TAXA PE MERSUL PE JOS, CA NU MERGEM FRUMOS.