Cristian Ristea, în lumea bună a Superkombatului! Vezi aici ce meci grandios va juca sâmbătă seara găeşteanul nostru şi fii alături de el!

Campionul găeştean Cristian Ristea, de la Respect Gym,  a intrat deja în lumea coloşilor din Superkombat. Sâmbătă, 28 septembrie,  14 sportivi din  9 ţări vor lupta la Botoşani  în cadrul Galei Superkombat World Grand Prix III. Cristi îl va întâlni  în ring pe brazilianul Romelleo Da Silva, un sportiv complex, cu experienţă, dar    pe care sperăm să-l  „bată măr”. Meciurile vor fi transmise  începând cu ora 22  de Sport.ro, iar la nivel internaţional de Eurosport în 80 de ţări  de pe 5 continente. L-am sunat pe Dan Mocanu şi l-am întrebat care este starea de spirit a elevului său: „Excelentă!”, ne-a răspuns poliţistul antrenor şi întemeietorul Clubului Respect Gym Găeşti. „Este foarte pregătit, a muncit mult şi am convingerea că va face o figură frumoasă şi aici. Este un sportiv desăvârşit, serios şi ambiţios. Meciul de la Botoşani este printre ultimele în România,  Cristian Ristea are deja invitaţii în Italia şi America – promoţia Superkombat,” a mai declarat Dan Mocanu pentru cititorii Cronicii de Găeşti. Le ţinem pumnii şi îi aşteptăm acasă învingători.

 

Cronica de Gaesti

PSD-ALDE mai pun un bir nenorocit pe capul nostru! TREBUIE SĂ PLĂTIM APA DE PLOAIE! Facem împrumut în bancă să achităm facturi la Compania de Apă?

Este lege! Consumatorii au obligaţia să plătească inclusiv apa de ploaie care se scurge în …

One comment

  1. Baiete, te-am vazut si la televizor si m-am bucurat pentru tine .
    Iti doresc mult succes, tie si mentorului tau!
    Respect! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *