Spulberat pe trecerea de pietoni de un luptător de la Respect Gym!

Accident grav, în această seară, în centrul Găeştiului! Un tânăr de 29 de ani, din Petreşti, Florin Drăguşin, a fost spulberat  pe trecerea de pietoni din sensul giratoriu. Şoferul este Nicolae Marian Viorel, din Valea Mare, în vârstă de 19 ani, luptător la Respect Gym. Potrivit martorilor, Nicolae avea viteză, nu a mai avut timp să frâneze şi l-a luat pe capotă pe pieton, târându-l câţiva metri. Acesta s-a lovit puternic la cap şi a fost transportat de urgenţă la spital. Rămâne de văzut cât de grave sunt leziunile în urma investigaţiilor medicale. La faţa locului au venit şi poliţiştii, pentru a ancheta cazul. Pe numele luptătorului de la Respect Gym a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, acestuia i-a fost suspendat permisul de conducere.

Cronica de Gaesti

SMURD, de urgenţă la Aninoasa! S-A ÎMPUŞCAT CU ARMA DE VÂNĂTOARE!

Momente de panică la Aninoasa, în judeţul Dâmboviţa! Un bărbat în vârstă de 55 de …

One comment

 1. Doi tineri. Unul pieton, iar altul sofer. Unul poate ramane cu sechele pe viata, sau Doamne fereste de mai rau, iar altul poate fi absolvit de vina.
  Din imagini se vede ca cel angajat in trecere era deja trecut de jumatatea drumului, deci nu putem spune ca i-a aparut in fata brusc.
  Soferul venea dinspre Pitesti, drum drept, centru, viteza.
  Se pare ca in sala de sport nu si-a descarcat toata adrenalina din moment ce a bagat piciorul pana la podea pe pedala de acceleratie. Se vede ca nu are Respect fata de pietoni. Unul ca asta poate nenoroci familii.
  Dragi pietoni, atunci cand treceti strada, chiar si pe spatiile amenajate pentru acest lucru, fiti foarte atenti! E posibil sa va loveasca o masina condusa de soferi neatenti, iresponsabili sau teribilisti. 

  Dan Mocanu, toata stima pentru activitatea ce o desfasori in sala de sport. Poate ca se impune ca pe langa antrenamente sa ai ore de „dirigentie”, unde sa  le vorbesti elevilor tai despre Respect, din toate punctele de vedere. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *