Rezultate Bac 2013. Diferenţe de la cer la pământ între Colegiul Naţional „Vladimir Streinu” şi celelalte licee din oraş

88,54% dintre elevii Colegiului Naţional „Vladimir Streinu”, seria curentă au luat bacalaureatul. Din seriile anterioare, 27,27%, total promovabilitate pe Colegiu, 82,24%. La Liceul Tehnologic „Iordache Golescu” ,  doar 20,44% dintre absolvenţii de anul acesta  au promovat examenul maturităţii, iar din seriile anterioare – un procent de 27, 88%. Total promovabilitate, 23,16%. Cel mai slab a fost şi de data aceasta  Grupul Şcolar Dr. C. Angelescu. Aici  au reuşit să ia bac-ul 3,95%, iar din seriile anterioare, 15,38%. Promovabilitatea pe liceul agrigol este de 8,59% datorită promoţiilor anterioare.  Nici liceenii de la Vişina nu au strălucit.  Doar 28% din seria curentă au obţinut medii de trecere la bac, 5,88% din seriile anterioare, total promovabilitate, 19,05%. Deşi C.N.”Vladimir Streinu” se menţine în top,  procentul general al Găeştiului este tras în jos de celelalte licee.  

 

Cronica de Gaesti

IMPORTANT!Agentia de Turism Mihaela Travel acceptă Vouchere de Vacanţă pentru a vă putea relaxa pe tot teritoriul României! DETALII AICI!

Dragi clienti, Agentia de Turism Mihaela Travel va vine in ajutor acceptand Vouchere de Vacanta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *