AGRESIVITATEA ELEVILOR NU MAI ARE LIMITE! Fetiță bătută și umilită în clasă de o colegă de la altă școală!

Elevii și cadrele didactice de la Școala ”Radu cel Mare” din Găești sunt bulversați, după ce o puștoaică teribilă de la Școala nr. 6 ”Șerban Cioculescu”, însoțită de un grup de adolescenți,  a intrat într-o sală de clasă și a bătut o fetiță! Agresoarea, în vârstă de 15 ani, era mutată disciplinar la Școala nr. 6 ”Șerban Cioculescu” și se pare că avea mai multe de împărțit cu o fostă colegă.  Și-a luat prietenii de la noua școală și, într-o pauză,  a intrat în sala de clasă de la ”Radu cel Mare” și s-a repezit direct la victima ei, pe care a luat-o la pumni! Speriați, ceilalți elevi au alertat profesorii și conducerea unității școlare, care cu greu le-au despărțit pe adolescente. Au fost chemați jandarmii și polițiștii, iar gașca de la ”Șerban Cioculescu” s-a făcut nevăzută în câteva minute. În acest moment, autoritățile încearcă să descopere cum a fost posibil ca un grup de copii să plece neîntrebați de nimeni de la școala unde învață, pentru a face scandal la o altă unitate de învățământ. Agresoarea nu este la prima ei ispravă. Ea este recunoscută pentru violența cu care îi tratează pe ceilalți elevi și de aici i s-a tras și mutarea disciplinară. 

Articol adaugat de Mariana Ionescu

Cronica de Gaesti

GĂEȘTI: El este regele tablelor! AFLĂ AICI CARE ESTE ULTIMA LUI PERFORMANȚĂ!

Găeșteanul Dumitru Nicu are o mare pasiune: jocul de table. De 15 ani, participă la …

3 comments

  1. mihaimihai8466

                      -unde a fost paza?

  2. Care paza, mai mihai? Ai uitat ca echipajele de politie stau la poarta la Iacouta? Aici la fosta scoala nr. 3, poate intra oricine. N-ai vazut cum i-a furat bicicleta omului de trei saptamani, iar politia doarme?
    Scoala romaneasca scoate tot mai des astfel de caractere. Asta e nivelul educatiei copiilor din ziua de azi. Atata timp cat cadrele didactice sunt incapabile sa-i tina” in frau”, iar parintii nu si-i pot educa, astfel de fapte vor deveni tot mai frecvente. Vom vedea peste niste ani ca nivelul de alfabetizare va fi tot mai mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *