in

Dragi consilieri locali, nu vă lăsaţi orbiţi! SINGURUL OFTALMOLOG AL GĂEŞTIULUI, SACRIFICAT PE ALTARUL INTERESELOR PERSONALE?

Conspiraţie ordinară la Spitalul Găeşti, pentru înlăturarea singurului medic oftalmolog al oraşului! Dr. Cătălina Petre, care-şi desfăşoară de peste 5 ani activitatea aici, fiind un profesionist desăvârşit, conform declaraţiilor pacienţilor, trece prin momente de coşmar, după ce politicienii locali, dar şi directoarea Olaru, s-au gândit să-i facă vânt din locaţia pe care o are concesionată şi în care a investit, găsind tot felul de chichiţe ca să nu-i reînnoiască contractul. Tânărul medic lucrează şi în Bucureşti, a avut şansa să plece în Franţa, face zilnic o navetă infernală şi, cu toate acestea, nu a renunţat la Găeşti. Este legată de oraşul nostru, pentru că aici şi-a făcut rezidenţiatul şi nu a plecat, aşa cum au făcut cei mai mulţi specialişti. E clar că în mintea unora dintre politicienii de duzină, care se cred acum pe cai mari, medicii buni se găsesc în piaţă, la tarabe şi ei au capacitatea de a-i aduce pocnind din degete. Gurile rele spun că ar exista două variante în complotul împotriva doctorului de ochi. Prima ipoteză ar fi că familia directoarei Spitalului Găeşti, Elena Olaru, urmează să deschidă o clinică particulară la etajul magazinului EMA şi că ar trebui sugrumată concurenţa pentru anumite specialităţi. A doua variantă este că postul e vânat de cei care vin în campaniile electorale pentru a face bişniţă cu ochelari de vedere, oferind acele aşa-zise consultaţii gratuite pentru electorat, la sediul unui anume partid. Dacă medicul Cătălina Petre va rămâne sau nu depinde de votul consilierilor locali, pentru prelungirea contractului de comodat. Vom afla în curând dacă şi aleşii locali ai găeştenilor vor accepta să intre în acest joc mizerabil şi să determine singurul medic oftalmolog (care consultă cel puţin 200 de pacienţi pe lună în baza biletelor de trimitere şi alţi 200 cu probleme deloc de neglijat) să plece definitiv din oraşul nostru. Nu de alta, dar în Franţa i se oferea şi casă, şi masă, pe lângă un salariu decent! Mai multe cadre din spital ne-au declarat că sunt absolut îngrozite de ceea ce i se întâmplă acestui medic specialist, cu rezultate excepţionale în ultimii ani. Lor nu le vine să creadă că politicul, prin mâna unor persoane cu funcţii, dar care încă au sapa în portbagaj,  încearcă să distrugă tot ce s-a construit bun în ultimii ani. De asemenea, sunt convinse că Găeştiul nu va mai găsi un medic oftalmolog care să şi rămână şi să muncească o perioadă lungă de timp, aşa cum o face actualul specialist!

 P.S.  Tot gurile rele ale bietului Spital Găeşti spun că, în şedinţa Consiliului de Administraţie, s-au cutremurat şi pereţii de tupeul unor funcţionare de pe la DSP, cărora nu le-au ajuns jocurile pe care le-au făcut ca nişte posturi cheie în procesul de acreditare să ajungă pe la acoliţi politici. Funcţionarele, copleşite de importanţa lor în sistemnul birocratic, cel care nici nu vindecă şi nici nu ajută pe nimeni, ar fi făcut-o cu ou şi cu oţet pe dr. Cătălina Petre, pe motiv că nu ar fi întocmit o anume hârtie, vitală – se vede treaba – în procesul cu care tot ele sufocă sistemul. Le-ar fi ţinut hangul însăşi directoarea Spitalului Găeşti, dr. Elena Olaru, pentru care toată lumea este… proastă. Aşa o fi oare?

Comments

Lasă un răspuns

  1. BISNITA cu ochelari nu este infractiune!!!!!!!!!!!  toti gaestenii sunt orbi!!!!!!!!!!!! poate acest lucru sa intimplat cand au votat nu au vazut unde pun stampila, FRATILOR AM ORBIT CU TOTI.  de acest doctor avem nevoie medic- specialist, nu de botisti care pun botul la bani!!!!!!!!!!!! iar dvs dr. olaru in ce barca sunteti, sau sunteti dupa cum bate vintul???????????????

  2. Fara multe detalii, am sa spun ca a fost o perioada in care am avut nevoie de consult oftalmologic de urgenta. Pe vremea aia nu aveam decat un medic care venea de la Targoviste o data pe saptamana, asa ca a trebuit sa iau drumul pana la Targoviste si nu mi-a fost deloc usor, programare, aglomeratie, stat la rand. Ca mine multi.
    Nu pot spune ca acum frecventez acest cabinet. Sincer nici nu stiam ca exista, dar stiu cat de greu e sa mergi pentru un consult de specialitate in alta localitate. Avem cabinet, specialist este, iar noi il alungam numai pentru a satisface orgoliile cuiva? Oamenii simplii, cu bani putini nu-si permit sa mearga la un specialist care are tariful foarte ridicat. Clinicile particulare sunt bune, dar cati le putem calca pragul. Aud acum ca medicii de familie deja trimit bolnavii sa-si faca analize la clinica particulara deschisa la etajul magazinului EMA. Este o fratie de breasla. Asa se intampla si cu medicamentele. Se prescriu acelea care sunt de la o anumita firma.
    Se vede treaba, inca se vede, ca cineva din conducerea acestui oras sufera de miopie forte, altfel nu stiu de ce nu vede ca aici e vorba de conflict de interese.
    Dragi consilieri, care mai sunteti oameni si ganditi, ca si voi aveti o ruda mai necajita care nu-si poate permite sa plateasca taxa la un cabinet particular, nu-i luati sansa de a putea avea si ea parte de un consult de specialitate la ea acasa.
    Si daca vreti va spun cat costa un consult oftalmologic la o clinica privata in Bucuresti. Daca iti faci ochelari la o anumita firma beneficiezi de o reducere, dar daca nu, consultatia era 80 lei acum un an.