Contactează-ne pe

Noutăți

Maidanezii Găeştiului s-au emancipat: atacă în haită!

Publicat în data de

- 888 vizualizări

 

O puştoaică de 16 ani a fost muşcată în urmă cu două zile de câinii maidanezi care au pus stăpânire pe zona de blocuri, dar şi pe câteva străzi de jur împrejurul cartierului. Lista „compostaţilor” este destul de lungă, dar încă se mai aşteaptă minuni prin târguşorul nostru. Fata se întorcea de la liceu, când, trei câini s-au repezit la ea şi au muşcat-o. A căzut, a ţipat, şi câinii au fugit. Şi-a sunat imediat mama care oricum venea înaintea ei,  întrucât câinii din zonă o alergau frecvent. Familia a dus-o  la spital, iar aici  i s-au curăţat  rănile şi a fost cusută. Întrucât la Serviciul Urgenţe nu au avut vaccin împotriva turbării, a trebuit să meargă la Târgovişte. În loc să-şi petreacă vacanţa alături de prieteni, stă în casă cu rănile cârpite şi nimeni nu este responsabil pentru suferinţa adolescentei. Că foarte mulţi câini sunt agresivi, stim cu toţii. În haită sunt vânători veritabili şi de multe ori nu le mai este frică de oameni.  Copiii, dar şi maturii spun că nu se pot deplasa  dintr-un loc în altul în siguranţă pentru că sunt atacaţi din senin.  Sunt reclamaţii şi de la găeştenii care muncesc în schimburi, iar noaptea fac cunoştinţă cu colţii maidanezilor. Suntem convinşi că nu toţi au devenit fiare şi că autorităţile  vor lua măsuri. Nu de alta, dar le trâmbiţează de ceva vreme, iar noi chiar am fost în pericol să credem că le vor duce şi la bun sfârşit. Dacă au bani pentru „Axinte” care va veni să se maimuţărească pentru a… nu ştim câta oară pe la Găeşti, înseamnă că sunt bani şi pentru  amenajarea unui spaţiu destinat câinilor abandonaţi şi înrăiţi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XpmlqYFPH4Q[/youtube]

Publicitate
5 Comentarii

5 Comentarii

 1. aura

  22 decembrie 2012 at 12:06

  Iar au fost prinse autoritatile locale in ofsaid.
  Tocmai ce, in urma cu cateva zile, citisem in ziarul local ( celalalt ) despre ” Munca asidua la Primaria Gaesti „.
  Probabil staruinta lor nu a fost asidua!
  Dupa ce ne plimba prin realizarile sale :), primarul ne vorbeste despre ce ar vrea sa faca in 2013 si intr-un final spune, citez: ” Mai este si problema cainilor vagabonzi, care desi pare marunta este foarte importanta. Am demarat, cu ce am putut, pentru ca nu au fost bani, sterilizarea si deparazitarea lor. ( Am vazut! In lipsa banilor s-a folosit otrava ) Ca sa nu cheltuim( ?), am gasit si aici o solutie: vanatorii de la padurea de la Arsuri au o voliera pe care nu o mai folosesc si am obtinut acordul lor sa o folosim pentru cainii vagabonzi, care dupa sterilizare vor merge in voliera. ” Am incheiat citatul! 
  Intrebari: De unde bani pentru sterilizare daca nu vrea sa cheltuie?! Cainii dusi acolo dupa sterilizare ce vor manca daca nu vrea sa cheltuie?!

  Cred ca cea mai simpla solutie e tot la vanatori si cred ca pe asta se si bazeaza primarul. Cateva pusti cu cateva cartuse si… sterilizarea e gratis.
  Ce ziceati?
  Bani pentru Axinte?
  Se gasesc!!!
  Pana la anul, dragi gaesteni, feriti-va singuri de caini!
  Si cateva sfaturi, daca permiteti.
  Cainii devin agresivi daca fugiti sau daca incercati sa  ii loviti. Au un simt foarte dezvoltat. Incercati sa va invingeti teama, sa mergeti calm, chiar sa le vorbiti, nu fugiti si nu-i loviti! 

 2. aura

  24 decembrie 2012 at 10:55

  Dragi gaesteni, suntem in ajunul Craciunului si in mod traditional se ureaza de bine celor dragi.
  Azi dimineata un om politic mi-a urat de bine. Ii multumesc si-i doresc, la randul meu, tot ce e mai frumos in lume si sarbatori fericite! Numele lui e Vladu Iulian.

  Marturisesc ca in campania electorala primeam si de la Iacobuta indemnuri si invitatii la miting, la vot, la victorie…
  Azi am primit de la Regia de apa, apa colorata. Probabil ca sa putem fierbe sarmalele fara sa punem bulion. Apa colorata le va colora si pe ele.  Este bine cunoscut ca ai nevoie de mai multa apa in asemenea momente. Asa ca, lasati apa sa curga mult si bine pana se va lumpezi! E pe banii vostri! Baia amanati-o pentru mai pe seara, iar daca aveti sansa sa nu o mai puteti face, nu-i bai, Craciunul tot vine!
  Urarile, trimiteti-le pe adresa celor care credeti voi ca se fac responsabili de aceasta situatie care se repeta tot mai des.
  La noi nimeni nu se face vinovat pentru astfel de practici si ca atare nu e tras nimeni la raspundere. 
   
  Dragilor, va doresc multa sanatate si sarbatori fericite! 

 3. Hingheru

  20 ianuarie 2013 at 0:04

  MAIDANEZII TREBUIE EUTANASIATI , AU INEBUNIT ZOOFILII !!!!  

  http://www.youtube.com/FaraMaidanezi 

  VA ASTEPT SA VA ALATURATI PE FACEBOOK IMPOTRIVA MAIDANEZILOR
  http://www.facebook.com/maidanezi

 4. Pingback: FARA MAIDANEZII | Maidanezii Găeştiului s-au emancipat: atacă în haită!

 5. Pingback: Maidanezii Găeştiului s-au emancipat: atacă în haită! 21.12.2012 - ZeroMaidanezi.ro

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anunțuri

Angajări în Găeşti! DETALII, AICI!

Articol scris de

Citește articolul

Evenimente

Fabrica Arctic de mașini de spălat rufe este singura fabrică din România certificată LEED Platinum, cea mai înaltă distincție pe care o poate primi

Articol scris de

Singura fabrică Industry 4.0 din România și una dintre puținele din Europa, fabrica Arctic de mașini de spălat rufe din Ulmi a primit certificatul LEED Platinum, o recunoaștere a meritelor din domeniul producției sustenabile. Unitatea de producție din Ulmi este singura unitate de producție din România care deține LEED Platinum, cel mai înalt nivel dintre distincțiile LEED pe care o fabrică o poate obține.

Procesul de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) al fabricii de mașini de spălat a fost demarat încă de la începutul acestui an, pe durata căruia au fost analizate peste 60 de criterii de către organizația U.S. Green Building Council.

„Încă din momentul în care fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi era numai un plan ambițios, ne-am propus să construim nu numai o unitate Industry 4.0, eficientă din punct de vedere al producției, dar și una care să reflecte angajamentul nostru de a contribui și conduce către un viitor mai bun. Facem parte dintr-un grup care s-a angajat să construiască brand-uri care au un țel și depunem toate eforturile pentru a ne diferenția prin produse și tehnologii care susțin sustenabilitatea, concentrându-ne pe utilizarea eficientă a resurselor și pe soluții economice circulare. Certificarea LEED Platinum, pe care suntem mândri să o primim, este o încununare a tuturor eforturilor noastre”, a declarat Murat Büyükerk, CEO Arctic.

Fabrica de la Ulmi găzduiește cele mai noi inovații tehnologice, a fost construită în doar 17 luni, pe o suprafață de peste 700.000 mp și contribuie la combaterea schimbărilor climatice. A fost concepută pentru a proteja flora și fauna prin crearea de noi habitate pentru păsări și alte specii de animale. Fabrica este, de asemenea, echipată cu zone verzi, în exterior și în interior, pentru o calitate mai bună a aerului.

Până la 28% din energia consumată în procesul de producție este reprezentată de energie regenerabilă, iar deșeurile de plastic, metal, lemn și carton sunt colectate separat.

Emisiile anuale de CO2 sunt reduse cu 363 tone cu ajutorul unui sistem fotovoltaic ce produce 1 milion kWh pe an. Energia verde produsă anual este echivalentă cu consumul de energie electrică pentru o perioadă de un an de către 350 de gospodării.

În fiecare an, este reciclată o cantitate de apă echivalentă cu consumul a 450 de gospodării. Folosind cele mai moderne sisteme de tratare a apelor reziduale și de colectare a apei pluviale, apa folosită în timpul procesului de producție este reciclată și reutilizată în proporție de aproape 100%.

Fabrica de mașini de spălat rufe de la Ulmi a devenit anul acesta și membră a comunității WEF Light House, după ce a câștigat prestigiosul premiu „Lighthouse Network Factory” oferit de Forumul Economic Mondial. Anul acesta, numai 10 companii au primit această recunoaștere, în timp ce numai 26 de astfel de fabrici au câștigat acest premiu până în prezent. În plus, fabrica de mașini de spălat rufe Arctic este prima fabrică ce a primit acest premiu în zona greenfield.

Fabrica de la Ulmi a fost construită în urma unei investiții de peste 150 de milioane de euro și este prima fabrică Industry 4.0 atât pentru Arctic, cât și pentru Grupul Arçelik, care este prezent în 146 de țări, având 30.000 de angajați, 23 de unități de producție în 9 țări și 12 mărci.

Pe lângă faptul că este un producător durabil, Arctic își concentrează eforturile pe dezvoltarea de produse mai eficiente din punct de vedere energetic și durabile. Fiecare tehnologie nouă își propune să ofere un confort sporit consumatorului final și să reducă la minimum impactul asupra mediului.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------

Noutăți

Loading...