Contactează-ne pe

Noutăți

Maidanezii Găeştiului s-au emancipat: atacă în haită!

Publicat în data de

- 887 vizualizări

 

O puştoaică de 16 ani a fost muşcată în urmă cu două zile de câinii maidanezi care au pus stăpânire pe zona de blocuri, dar şi pe câteva străzi de jur împrejurul cartierului. Lista „compostaţilor” este destul de lungă, dar încă se mai aşteaptă minuni prin târguşorul nostru. Fata se întorcea de la liceu, când, trei câini s-au repezit la ea şi au muşcat-o. A căzut, a ţipat, şi câinii au fugit. Şi-a sunat imediat mama care oricum venea înaintea ei,  întrucât câinii din zonă o alergau frecvent. Familia a dus-o  la spital, iar aici  i s-au curăţat  rănile şi a fost cusută. Întrucât la Serviciul Urgenţe nu au avut vaccin împotriva turbării, a trebuit să meargă la Târgovişte. În loc să-şi petreacă vacanţa alături de prieteni, stă în casă cu rănile cârpite şi nimeni nu este responsabil pentru suferinţa adolescentei. Că foarte mulţi câini sunt agresivi, stim cu toţii. În haită sunt vânători veritabili şi de multe ori nu le mai este frică de oameni.  Copiii, dar şi maturii spun că nu se pot deplasa  dintr-un loc în altul în siguranţă pentru că sunt atacaţi din senin.  Sunt reclamaţii şi de la găeştenii care muncesc în schimburi, iar noaptea fac cunoştinţă cu colţii maidanezilor. Suntem convinşi că nu toţi au devenit fiare şi că autorităţile  vor lua măsuri. Nu de alta, dar le trâmbiţează de ceva vreme, iar noi chiar am fost în pericol să credem că le vor duce şi la bun sfârşit. Dacă au bani pentru „Axinte” care va veni să se maimuţărească pentru a… nu ştim câta oară pe la Găeşti, înseamnă că sunt bani şi pentru  amenajarea unui spaţiu destinat câinilor abandonaţi şi înrăiţi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XpmlqYFPH4Q[/youtube]

Publicitate
Loading...
5 Comentarii

5 Comentarii

 1. aura

  22 decembrie 2012 at 12:06

  Iar au fost prinse autoritatile locale in ofsaid.
  Tocmai ce, in urma cu cateva zile, citisem in ziarul local ( celalalt ) despre ” Munca asidua la Primaria Gaesti „.
  Probabil staruinta lor nu a fost asidua!
  Dupa ce ne plimba prin realizarile sale :), primarul ne vorbeste despre ce ar vrea sa faca in 2013 si intr-un final spune, citez: ” Mai este si problema cainilor vagabonzi, care desi pare marunta este foarte importanta. Am demarat, cu ce am putut, pentru ca nu au fost bani, sterilizarea si deparazitarea lor. ( Am vazut! In lipsa banilor s-a folosit otrava ) Ca sa nu cheltuim( ?), am gasit si aici o solutie: vanatorii de la padurea de la Arsuri au o voliera pe care nu o mai folosesc si am obtinut acordul lor sa o folosim pentru cainii vagabonzi, care dupa sterilizare vor merge in voliera. ” Am incheiat citatul! 
  Intrebari: De unde bani pentru sterilizare daca nu vrea sa cheltuie?! Cainii dusi acolo dupa sterilizare ce vor manca daca nu vrea sa cheltuie?!

  Cred ca cea mai simpla solutie e tot la vanatori si cred ca pe asta se si bazeaza primarul. Cateva pusti cu cateva cartuse si… sterilizarea e gratis.
  Ce ziceati?
  Bani pentru Axinte?
  Se gasesc!!!
  Pana la anul, dragi gaesteni, feriti-va singuri de caini!
  Si cateva sfaturi, daca permiteti.
  Cainii devin agresivi daca fugiti sau daca incercati sa  ii loviti. Au un simt foarte dezvoltat. Incercati sa va invingeti teama, sa mergeti calm, chiar sa le vorbiti, nu fugiti si nu-i loviti! 

 2. aura

  24 decembrie 2012 at 10:55

  Dragi gaesteni, suntem in ajunul Craciunului si in mod traditional se ureaza de bine celor dragi.
  Azi dimineata un om politic mi-a urat de bine. Ii multumesc si-i doresc, la randul meu, tot ce e mai frumos in lume si sarbatori fericite! Numele lui e Vladu Iulian.

  Marturisesc ca in campania electorala primeam si de la Iacobuta indemnuri si invitatii la miting, la vot, la victorie…
  Azi am primit de la Regia de apa, apa colorata. Probabil ca sa putem fierbe sarmalele fara sa punem bulion. Apa colorata le va colora si pe ele.  Este bine cunoscut ca ai nevoie de mai multa apa in asemenea momente. Asa ca, lasati apa sa curga mult si bine pana se va lumpezi! E pe banii vostri! Baia amanati-o pentru mai pe seara, iar daca aveti sansa sa nu o mai puteti face, nu-i bai, Craciunul tot vine!
  Urarile, trimiteti-le pe adresa celor care credeti voi ca se fac responsabili de aceasta situatie care se repeta tot mai des.
  La noi nimeni nu se face vinovat pentru astfel de practici si ca atare nu e tras nimeni la raspundere. 
   
  Dragilor, va doresc multa sanatate si sarbatori fericite! 

 3. Hingheru

  20 ianuarie 2013 at 0:04

  MAIDANEZII TREBUIE EUTANASIATI , AU INEBUNIT ZOOFILII !!!!  

  http://www.youtube.com/FaraMaidanezi 

  VA ASTEPT SA VA ALATURATI PE FACEBOOK IMPOTRIVA MAIDANEZILOR
  http://www.facebook.com/maidanezi

 4. Pingback: FARA MAIDANEZII | Maidanezii Găeştiului s-au emancipat: atacă în haită!

 5. Pingback: Maidanezii Găeştiului s-au emancipat: atacă în haită! 21.12.2012 - ZeroMaidanezi.ro

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

„10 pentru siguranță” la Liceul „Iordache Golescu”! IATĂ CE INFORMAȚII IMPORTANTE AU PRIMIT ELEVII!

Articol scris de

Elevii Liceului Tehnologic „Iordache Golescu” din Găești au fost încântați și interesați să participe activ, astăzi 18 septembrie 2019, la o activitate de educare și informare, de prevenire a victimizării minorilor, în cadrul campaniei „10 pentru siguranță!”, realizată de Centrul de Prevenire, Evaluare și consiliere Antidrog Dâmbovița, în colaborare cu I.S.U. Dâmbovița, subunitatea Găești. Liceul nostru are o colaborare strânsă cu acești doi parteneri, care durează de ani de zile, în dorința de a avea copii informați, cu inteligență emoțională dezvoltată. Activitatea teoretică prezentată atractiv de invitații noștri a fost urmată de un exercițiu practic pe o mașină de pompieri utilată pentru intervenții. Elevii au fost atrași de aceasta și au exersat practic, mulți fiind interesați de meseria nobilă de pompier. Suntem bucuroși să oferim elevilor noștri astfel de momente!

Ioana Dinca

Directorul Liceului Tehnologic „Iordache Golescu” din Găești 

 

Citește articolul

Noutăți

GUNOAIELE CARE ARUNCA GUNOAIE! Mostră de „educație”a unor nesimtiti din Gaesti

Articol scris de

Deși angajații de la salubritate lucrează încă de la prima oră a dimineții pentru ca cetățenii să se poată bucura de un oraș curat, și în ciuda faptului că nu avem deficiențe în ceea ce privește tomberoanele și pubelele de gunoi, un om „civilizat” a considerat de cuviință să arunce un morman de haine lângă Răstoacă, pe strada Nicolae Bălcescu. In afară de hainele nefolositoare, același om a mai aruncat și niște dosare medicale ale angajaților, dosare in care se găsesc date cu caracter personal, iar firma care le-a detinut  este AQUA  Montaj SRL Bucuresti. A fost anunțată poliția locală și se efectuează cercetări pentru găsirea autorului, lucru care nu va fi deloc greu. In afară de faptul că riscă amendă pentru aruncarea/depozitarea gunoaielor in alte spații decât cele amenajate, autorul riscă și închisoare pentru proasta gestionare a datelor confidențiale cu caracter personal. Până la urmă, totul ține de bunul simț și de educația noastră, căci autoritățile deși au creat condiții, suntem atât de dezinteresați de a avea un mediu curat, încât orice spațiu verde întâlnit în cale este luat drept rampă de gunoi. Cu tristețe pentru generațiile ce ne urmează, arătăm că suntem doar niste sălbatici care inca nu am învățat să folosim corect tomberonul, iar bunicilor noștri le dovedim doar că evoluția e un lucru care li se întâmplă altora, nicidecum nouă. In speranța că nu vom mai întâlni astfel de fapte, avem rugămintea la cititorii noștri de a ne semnala orice alte evenimente de acest fel. Vrem un oras curat!

Citește articolul

Anunțuri

Clubul sportiv Viper Sport Gaesti are o oferta de nerefuzat. DETALII, AICI!

Articol scris de

Pentru a atrage tinerii către o viață sănătoasă, in care mișcarea și auto-depasirea sunt pe primele locuri în stilul de viață ales, elevii Liceului Tehnologic Iordache Golescu – au primele trei luni antrenamente gratuite, iar următoarele trei luni au discount de 50%(40 lei/lună)!

De asemenea, Nicu Dragne , mentorul tinerilor care vin să se pregătească la clubul lui, oferă un discount de 50% timp de 3 luni și pentru elevii de liceu și gimnaziu ai orașului Gaesti(40 lei/lună) ! Antrenamentele se țin în vechea sală de sport a Liceului Tehnologic Iordache Golescu – Găești (Lângă ateliere). Profitați cât mai repede, locurile sunt limitate. Pentru înscrieri sunați la nr de telefon 0744625140

Citește articolul

Noutăți

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design