Din rubrica… Chelu’ îşi pune mâna în cap

 

 Scandal mare astăzi la Şcoala „Şerban Cioculescu” în urma publicării materialului de presă „Alarmant! Drogurile se vând ca pâinea caldă prin şcolile găeştene” Doamnele director împreună cu diriginţii au pus-o de-o şedinţă. I-au chemat şi pe părinţii copiilor care ne-au semnalat ce se întâmplă prin „parohia”  ’mnealor, ca şi când bieţii copii, şi părinţi deopotrivă, ar fi vinovaţi de  ce se petrece prin instituţia de învăţământ. Cu toate că era o zi normală de şcoală, în jurul orei 15,  mai mulţi puştani din clasele a VII-a şi a VIII-a erau înghesuiţi prin baruri. Ce făceau? Învăţau, nu-i aşa? Învăţau tabla înmulţirii şi despre efectele grave ale fumatului. Alţi elevi îşi căutau speriaţi colega. Ne-au contactat şi pe noi spunându-ne că au ceva important să ne comunice vizavi de fetiţa dispărută. Aflaseră  că aceasta îşi procurase un pachet de etnobotanice. Poate era adevărat, poate nu. Au conştientizat că este grav şi au sunat la noi. Copiii au spus adevărul, dar pe cine deranjează adevărul? Pe cine supără aşa de tare? Pe părinţii care şi-au văzut  copiii  prin parc la ora 15 când ei ştiau că sunt la şcoală? Pe domnii profesori care îşi primesc salariile din bani publici  să-şi facă orele până în ultimul minut, sau pe doamnele directoare care, iaca, i-au trimis în vacanţă cu două zile mai devreme? Dacă se întâmpla o nenorocire, chiar cu un alt elev care umbla hai-hui prin parc,  cine era de vină domnilor dascăli?  Copiii aceia nu erau la şcoală, ci pe drumuri. Şi, zău, erau mulţi!

 

 

 

Cronica de Gaesti

ISTERIE ÎN JUDEȚ! Prinși cu carne în portbagaj, s-au ales cu dosare penale!

Bâlbâiala autorităților continuă, după confirmarea pestei porcine africane în Lucieni și instalarea isteriei printre oameni. …

3 comments

 1. Bravo! Articolul publicat de voi a dat roade. E de bine!
  Poate impreuna, cadrele didactice cu parinti vor putea face ceva pentru acesti copii atat de usor supusi unor astfel de ispite. Poate vor descoperi tot impreuna si unde au gresit in educatia lor.
  Cat priveste problema drogurilor in scoli, pe langa parinti si profesori ar trebui sa se gaseasca si politia si sa se faca lumina incepand de la acest caz. Urgent!!!

 2. Sunt sigur k problema se va rezolva cat mai curand pt k parintii au luat la cunostinta despre anturajul minorilor din scolile generale ale orasului gaesti.

 3. Stati linistiti, nu mai e nevoie de politie pentru a rezolva astfel de cazuri.
  Ministrul Sanatatii a anuntat ca se va introduce taxa pe viciu. Bravo!
  Pai, nu e de bine ? De unde sa aiba elevul bani si pentru o astfel de taxa?
  Tigari scumpe, bautura scumpa, droguri scumpe.
  Bravo, guvernului! Inca vreo doua, trei taxe si ne lasam si de mancare! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *