Alarmant! Drogurile se vând ca pâinea caldă prin şcolile găeştene


„Aţi găsit-o? Ne-a sunat o prietena a Adinei şi ne-a spus că a cumpărat un plic de etnobotanice!” ne-au declarat câteva fetiţe, vădit îngrijorate. O elevă de la Şcoala „Şerban Cioculescu” a dispărut astăzi, 20 decembrie, pentru mai multe ore. În fapt, a fugit de la şcoală şi parcă a intrat în pământ. Familia, colegii, vecinii au căutat-o prin tot oraşul. Prietena ei cea mai bună a dezvăluit că ar fi cumpărat un pacheţel de etnobotanice, acest lucru panicând şi mai mult părinţii şi apropiaţii. Cum a reuşit să plece de la şcoală, poate ştiu directorii,  profesorul de serviciu sau poliţistul comunitar. Părinţii au trimis-o la şcoală, ea a fost la şcoală şi a dispărut de la şcoală. Se pot întâmpla o grămadă de nenorociri şi se pare că nimeni nu poartă nicio vină. Tatăl fetei îl bănuieşte de tot ce e rău pe un tânăr de 21 de ani din Morteni, care a minţit că este din Bucureşti. Omul i-a interzis de altfel să se mai întâlnească cu fiica sa în vârstă de numai 14 ani, dar mai multe voci afirmă că un elev de la aceeaşi şcoală s-ar ocupa cu comercializarea  drogurilor, că i-ar fi dat o pastilă fetei şi că în tot acest timp fata ar fi mers la întâmplare pe străzile oraşului. Colegele fetei ne-au declarat că foarte mulţi elevi fumează în instituţia de învăţământ, pe la baruri, pe unde apucă, iar alţi adolescenţi ne-au spus că motivele dispariţiei fetei ar fi situaţia nu tocmai roz de la învăţătură şi teama de părinţi. Fata a fost găsită într-un târziu şi toată lumea s-a liniştit. Pericolul  marca „etnobotanice” planează însă de mult deasupra Găeştiului. Tot mai mulţi adolescenţi şi tineri vor musai să aibă halucinaţii vizuale, ameţeli, somnolenţă, etc. Este moftul secolului şi, iată că autorităţile au cam scăpat situaţia de sub control. Ei au alte probleme. Important este ca părinţii să intervină până nu e prea târziu, până nu se instalează fenomenul de dependenţă pentru că aceşti copii pot cădea uşor în capcana drogurilor.

YouTube previzualizare imagini

Cronica de Gaesti

POVESTEA DRAMATICĂ A BIANCĂI, UN ÎNGERAȘ CARE ARE NEVOIE DE ARIPI CA SĂ ZBOARE! Împreună, putem face o minune!

Dintre toate dramele cu care ne încearcă viața, cele legate de copilași bolnavi sunt cele …

7 comments

 1. Inainte sa faceti acuzatii ar fi bine sa aveti si dovezi:)Oricine poate spune orice despre o anumita persoana.

  • Da, Adina, ai dreptate! Sper ca nu tu esti protagonista. 🙂
   Poate ca fata cautata de colegi nu le este indiferenta, poate e prietena lor, poate ca ei au intentii bune si Doamne fereste sa i se intample ceva.
   Stii cum se spune: Nu iese fum fara foc. De ce oare erau toti ingrijorati si vorbeau de droguri?
   De ce tot mai des se vorbeste despre fumat ca despre ceva firesc intre tineri? Stiam ca in scoala se face educatie, sau asa era pe vremea mea. Acum scoala e un loc unde se invata cele mai nastusnice lucruri. Unii profesori isi invata elevele practic cum sa faca sex, poate pentru a nu lasa elevele sa plece in lume neinstruite. 
   Cat mi-as dori ca acest caz semnalat de unii colegi sa fie o alarma falsa, iar fata respectiva sa fie un copil curat! Cat imi doresc ca fetele noastre sa nu mai fie pangarite de niste derbedei! 
   Drogurile, bautura, sexul, fac din oameni niste bestii.
   Vrem sa avem langa noi bestii? 

 2. un elev care este prins ca fumeaza la scoala sau la liceu ar trebuii sa fie aspru sanctionat:nota scazuta la purtare,mustrare in cancelarie si in fata clasei, chemati parintii, daca este prins si a doua oara ar trebuii dat afara,iar pentru droguri masurile ar trebuii sa fie si mai dure. 

 3. nu vedeti mai fratilor ce fata tumefiata are individul,cred ca se drogheaza si asta si fata asta care zice ca asta este prietenul ei,ma gandesc ce o fi vazut la el,cred ca nu este nimic in capul ei

 4. referitor la profesori,stiti ca nu mai au voie nici sa strige la ei ,nici macar sa ii atinga ca poate se aleg si batuti de drogati din astia…unde o fi scoala de pe vremea lui ceausescu?

 5. pe vremea lui CEAUSESCU au fost alte vremuri, acum e democratie depinde  de fiecare cum o inteleg,  tineri ce vad la TV. fac si ei la fel, cluburi de fite, alcol, droguri, masini de lux, iar legea se respecta nu cum sunt acum corupti, de jos pina sus.     acum unu fura miliarde e liber iar altu fura ca ii este foame se duce la puscarie, pe vremea lui CEAUSESCU ii ducea la munca.

 6. Gaestiul e plin de drogati, asta e clar. Trebuie sa se ia masuri. Consumatorii sunt din categoria de varsta 13- 40 de ani. Intradevar un fenomen neplacut in oraselul nostru ca si cum nu ne-ar fi de ajuns traiul asta mizer, asta ne mai trebuia . Sper ca politia sa-si faca datoria si sa bage la puscarie vinovatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *