A fost prins autorul terorii de la Gura Şuţii!

Teroarea de la Gura Şuţii a luat sfârşit. Autorul mutilării celor 5 bătrâne a fost prins noaptea trecută de poliţişti, după ce s-a restrâns cercul de suspecţi. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, Tatu Ion zis Ricky al lui Focaru, care a mai cochetat cu infracţiunile şi în trecut, mai exact a făcut pârnaie pentru viol. Individul era vecin cu victimele sale şi – culmea! – a participat seară de seară la patrulări şi pază, împreună cu consătenii furioşi. „Ricky” şi-a recunoscut toate faptele, iar de azi-noapte încoace a făcut şi reconstituiri. La domiciliul lui au fost găsite tricourile pline de sânge şi alte probe care-l incriminează. Tatăl său este, de asemenea, şocat. Ne-a declarat că băiatul locuieşte cu mama sa şi că nu a dat nici un semn că este capabil de asemenea nebunie. Ultima sa victimă este încă în comă profundă.

 

În urmă cu 5 ani, pe când era adolescent, Ricky a fost acuzat de viol, însă el a susţinut întotdeauna că fata a minţit, întrucât actul sexual s-a consumat cu acordul ambelor părţi. Cu toate acestea, a fost băgat la puşcărie. De atunci, comportamentul său a suferit modificări grave, în 2011 fiind iar condamnat la un an închisoare, dar pentru ultraj. Oare se răzbuna astfel pe femeile în vârstă, fără apărare, pentru a le pune în dificultate şi pe autorităţi? Iată că ulciorul nu a mers de multe ori la apă, iar individual riscă acum ani grei de puşcărie.

Cronica de Gaesti

Ministerul Transporturilor, sfidare la adresa găeştenilor! UITE CE RĂSPUNS NESIMŢIT ÎN LEGĂTURĂ CU ALVEOLELE DE PE DN7! Citeşti şi te cruceşti!

Răspuns abracadabrant al Ministerului Transporturilor la întrebarea adresată de senatorul dâmboviţean, Iancu Caracota, cu privire …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *