A fost prins autorul terorii de la Gura Şuţii!

Teroarea de la Gura Şuţii a luat sfârşit. Autorul mutilării celor 5 bătrâne a fost prins noaptea trecută de poliţişti, după ce s-a restrâns cercul de suspecţi. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, Tatu Ion zis Ricky al lui Focaru, care a mai cochetat cu infracţiunile şi în trecut, mai exact a făcut pârnaie pentru viol. Individul era vecin cu victimele sale şi – culmea! – a participat seară de seară la patrulări şi pază, împreună cu consătenii furioşi. „Ricky” şi-a recunoscut toate faptele, iar de azi-noapte încoace a făcut şi reconstituiri. La domiciliul lui au fost găsite tricourile pline de sânge şi alte probe care-l incriminează. Tatăl său este, de asemenea, şocat. Ne-a declarat că băiatul locuieşte cu mama sa şi că nu a dat nici un semn că este capabil de asemenea nebunie. Ultima sa victimă este încă în comă profundă.

 

În urmă cu 5 ani, pe când era adolescent, Ricky a fost acuzat de viol, însă el a susţinut întotdeauna că fata a minţit, întrucât actul sexual s-a consumat cu acordul ambelor părţi. Cu toate acestea, a fost băgat la puşcărie. De atunci, comportamentul său a suferit modificări grave, în 2011 fiind iar condamnat la un an închisoare, dar pentru ultraj. Oare se răzbuna astfel pe femeile în vârstă, fără apărare, pentru a le pune în dificultate şi pe autorităţi? Iată că ulciorul nu a mers de multe ori la apă, iar individual riscă acum ani grei de puşcărie.

Cronica de Gaesti

ISTERIE ÎN JUDEȚ! Prinși cu carne în portbagaj, s-au ales cu dosare penale!

Bâlbâiala autorităților continuă, după confirmarea pestei porcine africane în Lucieni și instalarea isteriei printre oameni. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *