Contactează-ne pe

Noutăți

Au furat mașina popii!

- 1.377 vizualizări


Găeşteanul  Marian Lincă, preot  la Parohia Poroinica, a rămas fără maşină. I-a fost furată duminică, 25 martie, de Bunavestire, din faţa Colegiului Naţional “Vladimir Streinu”. Preotul a uitat  cheile în contact şi a intrat pentru câteva minute în curtea unei cunoştinţe. Când s-a întors, ia maşina de unde nu-i!  Automobilul Renault Symbol DB 07 LCU (galben metalizat)  făcuse aripioare. Cheile lăsate în contact au reprezentat o invitaţie de nerefuzat pentru hoţii care iată că mişunau pe centru în căutarea unei maşini. Şi-au găsit-o!  Cazul a fost preluat de Inspectoratul de Poliţie Dâmboviţa – Biroul Fururi de auto.  Aşadar, încuiaţi-vă automobilele, că păţiţi ce-a păţit popa! 

marian linca
Click to enlarge

 

 

 

Publicitate
2 Comentarii

2 Comentarii

 1. sorinela

  26 martie 2012 at 21:16

  Cum isi baga dracul coada tocmai in sfantul post al Pastilor si tocmai de Buna vestire. Sa fi gresit popa cu ceva? Sa nu fi tinut post? Altfel de ce sa il pedepseasca Dumnezeu asa rau?
  Cum naiba sa se intample in doi timpi si trei miscari, asa cum zice popa, ca sa il urmareasca cineva tocmai cand el a intrat la o cunostinta si cand tocmai a lasat cheile in contact. Ce hoti, domnule! Cum urmaresc ei soferul neatent! Nu cred ca au stiut ca e slujitor al Domnului, altfel nu se dedau ei la asa ceva. Oameni fara Dumnezeu!
  Dar lasa ca ti-i pune popa la acatiste si sa vedeti cum vine masina singura inapoi. Sau sa vedeti minune cum o sa isi ia popa o masina noua cu bani de la enoriasi. Ca doar n-o sa mearga popa fara masina. Cine a mai vazut popa fara masina?

 2. aura

  29 martie 2012 at 8:27

  Mai cronicarilor, v-a fost teama de acatistele popii?
  Comentariile sterse erau reale. Asa fac popii si asa gandesc oamenii despre apucaturile lor. Chiar daca le-ati sters asta nu inseamna ca ati indreptat cu ceva naravurile. Daca cineva s-a atacat si v-a obligat sa stergeti, tot e bine. Inseamna ca mesajele noastre au ajuns la cine trebuia.
  Nu Dumnezeu ii pune pe popi sa ia bani peste masura si sa nu dea chitanta. Si sa stiti ca ei sunt slujbasi la stat. Au salarii ca si noi. In plus obliga oamenii la dari, chipurile catre biserica.
  Comentariul meu nu e la ţintă.
  E la general.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Noutăți

INCONȘTIENȚILOR AR TREBUI SĂ LI SE INTERZICĂ PRIN LEGE SĂ DEȚINĂ ANIMALE

Articol scris de

La Gura Foii, o vacă a fost legată de proprietarul inconștient, chiar lângă un foc aprins tot de el. Bietul animal nu ar trebui să fie lăsat pe mâna unor astfel de inconștienți. Pe lângă pericolul ca animalul să moară, pe care un astfel de inconștient nu-l percepe ca atare, mai există oricând și pericolul ca focul să se extindă. Cele mai multe incendii din mediul rural sunt declanșate exact în acest fel, de inconștienți care nu înțeleg nici latura umană, nici pe cea penală a acțiunilor lor.

Cei care își maltratează animalele au, mai nou, pedepse pe măsură. Dacă proprietarul vacii are impresia că nimic nu i se poate întâmpla, vestea proastă pentru el și cei asemenea lui este că poate fi aspru amendat sau chiar ar putea ajunge în pușcarie pentru rele tratamente aplicate animalelor.

Citește articolul

Evenimente

Și-a dat foc la casă și a fugit! BĂRBATUL DIN COBIA AFLAT ÎN AREST LA DOMICILIU ESTE CEL MAI CĂUTAT OM DIN ZONĂ! De necrezut ce a putut să facă în ultimele săptămâni!

Articol scris de

Aflat în arest la domiciliu, bărbatul din Cobia, în vârstă de 23 de ani, care a speriat o comunitate întreagă cu isprăvile lui, și-a dat foc la casă, în această seară, după care a fugit și este dispărut, la acest moment.

Pompierii încearcă să stingă flăcările puse intenționat și să salveze locuința familiei.

Bărbatul se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, după ce a fost prins de 5 ori în 3 zile conducând fără permis. Între timp, și-a snopit în bătaie un vecin și i-a distrus autoturismul, însă acesta și-a retras plângerea, în fața instanței, chiar atunci când magistrații hotărâseră, într-un final, să-l trimită după gratii.

Apoi, oamenii din Cobia spun că și-ar fi snopit în bătaie bunica și că ar fi împiedicat o rudă bolnavă de cancer și imobilizată la pat să-și primească tratamentul și să fie îngrijită corespunzător. Tot localnicii ne-au povestit că aruncă cu pietre în oamenii care trec pe stradă și că ar fi spart chiar și un parbriz. Nici bunica și nici ruda bolnavă nu au depus plângere, iar polițiștii susțin că sunt cu mâinile legate.

Astăzi, familia tânărului l-ar fi dus la Târgoviște, pentru un control psihiatric. Medicii l-ar fi trimis însă acasă, apreciind că nu au de ce să-l interneze.

Iată că în această seară a făcut o ispravă și mai mare: și-a dat foc la casă. Apoi, pentru a demonstra că nu are nici cel mai mic respect față de lege, a fugit și se sustrage măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Probabil că aceasta este picătura care-i va determina și pe oamenii legii, împreună cu onor magistrații găeșteni să-l trimită pe acest individ să se răcorească o perioadă după gratii. Asta, desigur, după ce îl vor găsi.

Persoanele care au mai multe informații despre unde se află în acest moment sunt rugate să alerteze autoritățile. De asemenea, indicat ar fi să nu vă apropiați de el și să nu-l provocați, întrucât a demonstrat că poate fi foarte violent și periculos.

 

 

Citește articolul

Noutăți

Crucea Roșie a donat 1.200 litri de lapte Spitalului Găești! SPONSORIZAREA A FOST FĂCUTĂ DE O FIRMĂ DIN TIMIȘOARA!

Articol scris de

Sponsorizare generoasă pentru Spitalul Orășenesc Găești, din partea firmei SC SIMULTAN SRL din Timișoara. Nu mai puțin de 1.200 litri de lapte UHT au ajuns la unitatea spitalicească din orașul nostru, grație Crucii Roșii Dâmbovița, cea care a mediat această acțiune. Laptele va fi introdus în hrana zilnică a bolnavilor. Spitalul din Găești a beneficiat, în ultimii ani, de donații generoase din partea oamenilor de afaceri, a preoților din zonă și din partea Crucii Roșii – Filiala Dâmbovița. Într-un comunicat de presă, conducerea unității spitalicești aduce mulțumiri tuturor celor care s-au implicat și se implică pentru îmbunătățirea situației persoanelor care beneficiază, la Găești, de servicii medicale.

 

Citește articolul

© Copyright 2011-2019. Toate drepturile rezervate!

Visitor Counter CAA Design - Web Design