În atenţia autorităţilor statului

Am primit la redacţie un drept la replică de la administratorul firmei SC ALCONSTRUCT SRL care se leapădă de buldozerul care a făcut prăpăd la Regie, dar şi de buldozerist. Şi-a recunoscut « scula » distrugătoare în filmare, dar ne-a prezentat contractul de închiriere al utilajului, care de la 1 septembrie a.c., până în decembrie e la dispoziţia celui care a dat banul. Ca atare, conform declaraţiei patronului de buldozer închiriat, personajul care a ordonat dărâmarea monumentului istoric se numeşte Chiţă Cătălin, fost poliţist la Rutieră, actualmente liber profesionist.”Drept la replică

Referitor la materialul de presă «  Clădirea Regiei Naţionale a Tutunului, zdrobită de hoţi şi de interese ieftine » publicat de Cronica Găeştiului în 24 noiembrie, vreau să aduc câteva precizări : SC ALCONSTRUCT SRL a închiriat utilajul despre care se face referire în materialul de presă către persoana fizică Chiţă Cătălin, domiciliat în Găeşti încă din 1 septembrie a.c. pentru o perioadă de 3 luni, conform contractului de prestări servicii nr.10 din 1 septembrie 2011. Utilajul nu lucrează permanent la Chiţă Cătălin, acesta deplasându-se doar când respectivul are nevoie, solicitările făcându-se verbal sau telefonic. În 23 noiembrie a.c., Chiţă Cătălin a sunat şi a solicitat utilajul motivând că are un contract cu proprietarul terenului de la Regie pentru degajarea acestuia. Aşadar, ALCONSTRUCT nu este responsabil pentru pagubele produse monumentului istoric.
Cu stimă,
C.Popescu.”
L-am căutat pe fostul poliţist de la Rutieră, Cătălin Chiţă, pentru a ne explica de ce a năruit « Istoria » Găeştiului aşa tam-nesam , dacă are, aşa cum ne-a mărturisit Popescu, acceptul proprietarului Sârbu de la Pucioasa. Nu de alta, dar dacă are chiar accept verbal, atunci acest domn Sârbu trebuie să răspundă penal pentru distrugerea monumentului istoric. Sperăm că de această dată autorităţile statului se vor autosesiza şi îşi vor face treaba. Dovezi au gârlă !

 

Cronica de Gaesti

PSD-ALDE mai pun un bir nenorocit pe capul nostru! TREBUIE SĂ PLĂTIM APA DE PLOAIE! Facem împrumut în bancă să achităm facturi la Compania de Apă?

Este lege! Consumatorii au obligaţia să plătească inclusiv apa de ploaie care se scurge în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *